Megnevezte egyéni képviselőjelöltjeit az Együtt-PM

2013. november 09. 15:32

Megnevezte 31 egyéni választókerületi jelöltjét a 2014-es parlamenti választásra az Együtt-PM szövetség szombaton Budapesten. A többi 75 körzetben az MSZP jelöltjeit támogatják. A bajai önkormányzati választásokon vesztes Teket Melinda is kap egy új esélyt.

2013. november 09. 15:32
A 31 jelölt közül húszat az Együtt - A Korszakváltók Pártja, tizenegyet a Párbeszéd Magyarországért (PM) állított. Az indulók között tíz nő, és öt parlamenti képviselő van (négyen a PM színeiben, függetlenként politizálnak, Göndör István pedig az MSZP-frakcióban).
 
Változás, hogy Baján az időközi önkormányzati képviselő-választáson második helyet elérő Teket Melinda indul a korábban megnevezett Michna Ottó helyett, Vásárosnaményban pedig Dienes Csilla váltotta a családi okból visszalépő volt SZDSZ-es Sértő-Radics Istvánt.
 
A Bajnai Gordon vezette pártszövetség korábban olyan megállapodást kötött a szocialista párttal, hogy a fennmaradó 75 körzetben az MSZP jelöltjét támogatja a 2014-es parlamenti választáson.
 
Frissítés:
 
Az Együtt-PM Budapesten Juhász Pétert és Szabó Tímeát, a szövetség társelnökeit, a rendszerváltáskor fideszes Szelényi Zsuzsannát, a PM-hez tartozó Kocsis-Cake Oliviót, Somfai Ágnest és Tordai Bencét, valamint Szabó Szabolcsot, a Szolidaritás mozgalom tagját indítja.
 
Gyulán, Miskolcon és Kaposváron újságírók, Bod Tamás, Nagy-Korsa Judit és Huszka Imre indulnak, Szegeden a szabadtéri játékok korábbi vezetője, Bátyai Edina, Szentesen és Debrecenben pedig Komáromi Zoltán és Szegedi István orvos méreti meg magát.
 
Egerben a dohánygyár korábbi vezetője, Szalóczi Géza a jelölt, Esztergomban és Balatonfüreden Szilágyi László és Scheiring Gábor PM-es parlamenti képviselők, Érden a korábban az SZDSZ-ben politizáló Csőzik László, Szentendrén Szinna Gábor leányfalui expolgármester, Vecsésen Szabó Rebeka, Dabason Bakó Krisztina a PM-ből, Cegléd környékén Romhányiné Balogh Edit, Abony független polgármestere, Sárbogárdon pedig Juhász János korábbi településvezető.
 
Nyírbátorban az egykor a Fidesz megyei elnökeként ismert Helmeczy László ügyvéd száll harcba a mandátumért, Szigetváron Berkecz Balázs, Győrben Varga Márk, Mosonmagyaróváron Lehoczki Attila, Dombóváron Tigelmann Péter, Körmenden pedig Wrzava Pál, utóbbiak újoncok a politikában.
 

Összesen 179 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2013. november 10. 10:47
Ez még azelőtt készült, hogy Gordon kiutazott a Blum-Lauder vs. Hungary perre az USA-ba Magyarország ellen tanúskodni, vagy utána?
Fülig Jimmy
2013. november 10. 09:56
Hörögjetek magyargyilkos jobber elmekórtani esetek,mentek tavasszal az azeri búsba vagy 1000 éveket ülhettek lopásaitokért,trafikmutyiért,választási csalogánykodásért,szervezett Áfacsalásokért...Már csak a goebbelsi tanokban bízhattok mert elloptátok magatok alól Mária országát!
silvester
2013. november 10. 06:25
Vegre lathatjuk a kepuket .Jol megjegyezni es nem elfelejteni,hogy kik ezek es mit tettek-bajnai bajai buktaval-az elen.Mondhato zsak a foltjat megtalalta,a libascsapat gagoghat ,gi-ga-ga koruskent,csak halkan tegyek,hogy ne is halljak csak a vakegerek es a patkanyok.Ok kepesek az emberi fullel nem hallhat hangokat meghallani.Ne,hogy vegyel tehat a konvertjukre jegyet 2014-ben ,mert ra ba......szol!!!!!!
Peter8811
2013. november 10. 05:32
Jobb név lenne nekik, Internacionális VVK -Vegyes Vágott Kórus-. La la la lalla lalla la la!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!