Kőrös Gusztáv nyolcvanezret kért kérdésenként

2013. november 05. 09:13

A bajai álvideó készítője szóvivőjén keresztül üzenete meg a Magyar Nemzetnek, hogy 80 ezer forintért válaszol egyetlen kérdésre.

2013. november 05. 09:13

Kőrös Gusztáv, a Demokratikus Koalíció volt tagja egy újságírói kérdésre 80 ezer forintért hajlandó válaszolni, de a harmadik kérdés után már kedvezményt is ad – üzente meg a Magyar Nemzetnek a bajai álvideó készítője szóvivőjén keresztül. A Magyar Nemzet Kőröstől a hazugságvizsgálatának eredményét szerette volna megtudni, ugyanis a NOL közlése szerint Kőrösről az derült ki a poligráfos vizsgálat során, hogy állításai nem megalapozottak.

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
basatu
2013. november 06. 06:58
Én 25 botütéssel fizetnék ennek a hájfejü disznónak,kérdések nélkül is!
Alarik
2013. november 06. 00:16
Mi van Guszti, nem fizet eleget a bodza? Egyem azt a pénzsóvár fejedet. És akkor van aki rinyál, ha erre az fajtára valaki azt mondja, még az anyját is eladná.
pitypang1125
2013. november 05. 21:59
Adnák neki nyolcvanezret!! A nagy büdös demokráciában úgy látszik a bűnözőknek jogaik vannak, a többi barom jogkövető polgár meg fizessen, dolgozzon mint az állat? Majd amikor a meleg szar is ki van verve belőle akkor eldalolná a megbízói nevét, és itt már nem csak bal-jobb oldalról van szó!!! Mindenkinek az alapvető érdeke, hogy kiderüljön az igazság, pártállástól függetlenül! Kicsit most radikális voltam, de valami módját csak meg kell találni ahhoz hogy valóban kiderüljön az igazság!!
tango47
2013. november 05. 21:02
Ha van rá kereslet....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!