Kiürítik a Nagyvárad tér környékét egy világháborús gránát miatt

2013. november 21. 17:06

Kiürítik az Egyesített Szent István és Szent László Kórház Üllői úthoz közeli főépületét és az égésplasztika egységet az Orczy parknál talált több mint 100 kilogrammos második világháborús betonromboló gránát miatt – közölte az intézményfenntartó csütörtök délután az MTI-vel.

2013. november 21. 17:06
A Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet közleménye szerint a közelben lévő Heim Pál Gyermekkórház Üllői úti bejáratát szintén lezárják, a megközelítés az Elnök és a Delej utca felől lehetséges a lezárás ideje alatt. A villamosok és a 3-as metró szerelvényei már nem állnak meg a Nagyvárad téren – tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere az MTI-t.
 
A rendőrség a honlapján arról tájékoztatott, hogy várhatóan hamarosan lezárják az Üllői utat a Korányi Sándor utca és a Vágóhíd utca között, az Orczy utat az Elnök utcától a Nagyvárad térig, valamint, a Haller utcát a Nagyvárad tértől a Tűzoltó utcáig.
 
Az Orczy Parkban talált bomba miatt csütörtök délután kiürítették a Bárka Színház épületét is – közölte Hóbor Helga, a Bárka Színház sajtómunkatársa az MTI-vel. Az estére tervezett Álarcosbál című előadás emiatt elmarad. A színház vezetése arra kéri a nézőket, hogy ne menjenek a színház épületéhez, a jegyekről később gondoskodnak.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ultima Ratio
2013. november 22. 09:21
Hadd találjam ki: Orbán tette oda?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!