Autó zúzta szét a Radnóti-szobrot

2013. november 18. 12:58

A rendőrség szerint relatív gyorshajtás miatt sodródott le az útról és csapódott a szobornak a később egy másik település határában megtalált Mercedes.

2013. november 18. 12:58

Ismeretlen személy autóval neki hajtott, és kidöntötte az abdai Radnóti-szobrot – írja a Kisalföld. A hatóságok később Öttevény határában megtaláltak azt a Mercedest, amivel a szobornak hajtottak. A rendőrség közlése szerint az eddig rendelkezésre álló adatok alapján a gépkocsivezető relatív gyorshajtás miatt vesztette el uralmát a járműve felett, letért az útról és nekiütközött a szobornak.

A police.hu szerint a Győri Rendőrkapitányság közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése szabálysértés miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. A sofőr nem jelentette a rendőrségen a károkozást, így őt még keresik.

Az összetört szobrot szakértővel megvizsgáltatják, később tervezik rendebe hozatalát is.

 

Fotó: Kisalföld

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
AtillaMKőr
2013. november 18. 23:02
Kocsi törte össze Radnóti szobrát. Ebből egyenesen következik az ősörökigaz magyarság: Magyarországon nincs zsidóelleneség, bár igény... :-) :-D
lavor
2013. november 18. 19:49
Jaj, még mindig röhögök.:D Annyira abszurd ez az egész. Vajon a gaz nácik hol fognak lecsapni legközelebb drága autóikat nem kímélve? Talán legközelebb egy zsidó temető feldúlása közben fogják rommá törni magukat, és milliós autójukat.
GV0917
2013. november 18. 19:03
Öröm nézni benneteket! A többség "meg van győződve" az antiszemita indítékról!Hát lehet... a jobb első kerék az fasiszta volt! A világháború alatt menekül egy "árja párja" textil nagyiparos.Stílszerűen egy német teherautón, "biztosító" katonai fedezettel. Persze, a német valójában osztrák volt.( most mit csodálkozol, ENSZ főtitkár is volt osztrák és pont a Waffen SS-ből)Útirány Svájc. Mire megszólal a sofőr, innen gyalog kell menni! Miután hazavergődik 45-ben, felteszik neki a kérdést: mit tett a nácik ellen? Mire elmondja, hogy miután leszállt a kocsiról és cipelte a dög nehéz bőröndjét hátranézett és csúnyán megfenyegette a teherautót!Pechjére azért nem úszta meg a Hortobágyot!Kellett valakinek a lakása.Valahol a Szemlóhegy környékén.
Messire
2013. november 18. 18:48
A bíróság jogerős ítélete szerint „Czeizel Endre és titkára – a másodrendű vádlott – közreműködött bűnsegédként a jogellenes külföldi »örökbeadásokban«, ahol tettesként a magyarországi szülőket ítélték el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!