A tinifiúk esete a Tóth nővérekkel

2013. október 07. 16:29

Tóth Gabi nem vetkőzéssel fenyegetett, hanem sírt, nem annyit, mint Keresztes, de pár látványos könnycsepp azért legördült az arcán.

2013. október 07. 16:29
Varga Attila

„A második mentorházas etap jóval erősebbnek és érdekesebbnek bizonyult, mint az első, és nem azért, mert Tóth Gabi olyan ruhát vett fel a Nagy Döntésre, amiből hol a bolti csöcsök, hol a szeméremajkai villantak elő, így egyik kezével a tetejét, a másikkal meg az alját igazgatta kényszeresen. Ha már itt tartunk, a legfiatalabb mentornak jót tett egy épeszű stylist, a konszolidált haj, visszafogott, csak hangyányit kurvás smink és műszempilla sokkal jobban állt neki, mint a válogatók alatt látott, hátranyalt frizura. Ennek persze pont annyi köze van a műsorhoz, mint az X-Faktornak a tehetségkutatáshoz. (…)

Alföldit Keresztes Ildikó segítette a nehéz döntés meghozatalában, és hihetetlen, de a nő kifejezetten jó volt ebben a szerepben, semmi sírás, semmi teátrális manír, kifejezetten kellemes meglepetés volt, bár túl sok vizet nem zavart. Tóth Gabinak természetesen Tóth Vera jutott meg a hormonoktól eszüket vesztett tinifiúk, akiket először egy mélyen dekoltált fehér ruhával sokkolt, majd jött a már említett fekete, és ennyi elég is volt ahhoz, hogy még a kiesők is báva mosollyal a képükön távozzanak a műsorból. Tóth Vera azt a szerepet játszotta el, amit kellett, bár amikor vetkőzéssel fenyegette az egyik indulót, a húga őszintén megrettent mellette, és mintha az operatőr keze is megremegett volna, de sajnos nem lett semmi a dologból.

Tóth Gabi nem vetkőzéssel fenyegetett, hanem sírt, nem annyit, mint Keresztes, de pár látványos könnycsepp azért legördült az arcán, és voltak olyan pillanatai is, amikor tök őszintének tűnt.”

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2013. október 21. 10:44
Bocs ez is mellément!
Peter8811
2013. október 21. 10:44
"Hibáztuk" Mellément a moslék a vályúnak. HVG = MZDL ( Moslék Zabáló Disznók Lapja) KERTÉSZ ÁKOS BÁCSI MÁR RÉGEN MEGMONDTA!
Horst_Taplert
2013. október 21. 09:51
Köpd ki a kavicsot.
663232
2013. október 16. 13:20
Ez tóth mari hogy került az x faktor zs be? Szánalmas eztse kell nézni Észt oszto liba
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!