Öngyilkos lett a 2006-ban kilőtt szemű Cs. Attila

2013. október 22. 08:02

Gaudi-Nagy Tamás elmondása szerint néhány napja önkezével vetett véget életének Cs. Attila, aki 2006. október 23-án vesztette el egyik szemét.

2013. október 22. 08:02

Gaudi-Nagy Tamás, a Jobbik képviselője hétfőn a parlamentben beszélt arról, hogy a Nemzeti Jogvédő Szolgálat vasárnapi filmbemutatóján számolt be róla Zétényi Zsolt, Cs. Attila ügyvédje, hogy ügyfele öngyilkos lett. „Volt egy rossz szeme, meg egy jó. A jót kilőtték, a rosszal meg nem látott. Kapott egy nem enyhe depressziót, és amikor felhívtam az édesanyját, megdöbbenéssel kellett értesülnöm arról, hogy Attila tragikus körülmények között meghalt” – idézte Zétényit.

Cs. Attilát 2006. október 23-án az Astoria Szállónál tartott Fidesz-gyűlés után, miközben a tömeggel haladt, a Blaha Lujza térnél a rendőrség gumilövedékkel megsebesítette. A bal szemét a sérülés miatt 2006. november 13-án kioperálták, emiatt 80 százalékos fogyatékosságot szenvedett, gyakorlatilag alkalmatlanná vált a munkavégzésre. 2011-ben első fokon egyszeri 15 millió forintos kártérítést ítélt meg javára a bíróság, de nem kötelezte életjáradék fizetésére az alperes Készenléti Rendőrséget.

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik