MSZP-s kommunikációs igazgató adta a hvg.hu-nak a bajai videót

2013. október 30. 20:45

Dér Balázstól kapta a hvg.hu a bajai szavazatvásárlós felvételt, közölte a lap kiadója. Török Zsolt kedd este még tagadta ezt a lehetőséget.

2013. október 30. 20:45

Déri Balázs, az MSZP-frakció kommunikációs igazgatója adta át 2013. október 17-én a bajai szavazatvásárlós videót tartalmazó adathordozót Gavra Gábornak – közölte a hvg.hu kiadója, miután a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság megkereste őket a rágalmazás gyanúja miatt zajló nyomozás során. A kiadó szerint az azóta lemondott főszerkesztőnek nem volt tudomása arról, hogy manipulált videóról van szó, annak valóságtartalmát azonban nem ellenőrizte a publikálás előtt. „E súlyos szakmai és etikai hibasorozat miatt kellett azonnali hatállyal felállnia a főszerkesztői pozícióból.” – írják.

Kedden este az Egyenes Beszédben Török Zsolt MSZP-szóvivő határozottan azt állította, hogy nem az MSZP adta át a felvételt a hvg.hu részére.

 

Összesen 156 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rommy
2015. február 10. 17:29
sok balfasz balos most átvándorol a dk-hoz és nem változik semmi,ez a baj sztem fletó vastagon benne van
Vörös Gyuláné
2014. január 14. 23:26
Hehe... Már a kapitalimusnak ásott sírba is jól beleestek egyszer, de kimásztak némi külső segítséggel. Ebből a fidesznek ásott veremből remélem, nem tudnak már kijönni... Azért nem árt vigyázni, kik állnak most is a gödör körül...
balint60
2014. január 12. 21:11
Déri sztorija szerint ő azt sem tudta, hogy a szocik feljelentést tettek a videó miatt. Harmatgyenge magyarázkodás ez.
balint60
2014. január 12. 21:10
Itt és most én senkinek nem hiszek. Szeretnék bízni abban, hogy a rendőrség képes lesz az igazság kinyomozására, mert ez a történet így, ebben a formában ezer sebből vérzik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!