Megvannak a PM-es jelöltek, Jávor az EP-listavezető

2013. október 27. 17:50

A Párbeszéd Magyarországért taggyűlése jóváhagyta parlamenti képviselő-jelöltjeit abban a tizenegy választókerületben, ahol az Együtt-PM szövetség és az MSZP megállapodása alapján a PM állít közös ellenzéki jelöltet.

2013. október 27. 17:50

A PM tájékoztatása szerint a fővárosban, a XII. kerületben Szabó Tímeát, a VI. és a VII. kerületet tömörítő egyéni választókerületben Kocsis-Cake Olivio terézvárosi önkormányzati képviselőt, a XVI. kerületben Tordai Bencét, a PM elnökségi tagját, a XI-XXII. kerületi körzetben pedig Somfai Ágnest, a PM fővárosi közgyűlési képviselőjét indítják. 

A vidéki körzetek közül Mosonmagyaróváron, Esztergomban, Vecsésen, Dabason, Kaposváron, Dombóváron és Balatonfüreden indul PM-es jelölt.

Az Együtt-PM közös országgyűlési listájára a Párbeszéd Magyarországért részéről Szabó Tímea, Karácsony Gergely, Scheiring Gábor, Dorosz Dávid, Erőss Gábor, Szabó Zsolt, Szabó Rebeka, Bakó Kriszta, Szilágyi László és Tordai Bence kerülnek fel.

Frissítés:

Korábban – tévesen, amiért olvasóink és az érintettek elnézését kérjük – azt írtuk, hogy Jávor Benedek nem szerepel a PM jelöltjei között, holott ez csak az országgyűlési választásokra igaz, ugyanis Jávor vezeti a párt EP-listáját. A második helyen Dorosz Dávid, a harmadikon Hermann Zita szerepel a ma elfogadott tervek szerint – ehhez az kell, hogy legyen önálló PM-lista 2014 májusában.

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2013. október 29. 14:44
A süllyedő hajó és a patkányok esete....
hátakkor
2013. október 28. 09:07
Jávor hogy lesz EP-képviselő?? Mert Szanyit még értem.
kamasuka
2013. október 28. 07:40
Jávor menne hazát árulni jó zsozsóért az EPbe. Fasza. Max. majd neki is összejön egy Gent Lehman jelentés.
Wazze
2013. október 28. 07:25
Az árulás kifizetődő...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!