Külföldön fogták el az ároktői szökevényeket

2013. október 09. 18:13

Elkapták a csoportosan elkövetett rablógyilkossággal gyanúsított R. Elemért és R. Henriket.

2013. október 09. 18:13

A Blikk értesülései szerint külföldön fogták el az ároktői rablógyilkos banda két tagját. R. Elemér és fia, R. Henrik péntek éjjel szöktek meg otthonukból, ahol házi őrizetben tartották őket.

A hattagú banda az ügyészség szerint 2008-2009-ben gátlástalan módon tucatnyi alkalommal támadt rá éjjel otthonaikban 70-80 éves emberekre Budapest peremkerületeiben, illetve vidéki településeken. Ketten belehaltak sérüléseikbe. A gyanúsítottak azért kerültek házi őrizetbe, mert letelt az négy év, ameddig maximálisan előzetes letartóztatásban tartható valaki. Az ügyben azóta sem született még meg az elsőfokú ítélet.

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lavor
2013. október 10. 10:46
Jójó balfasz a rendőrség, de a bíróság hogy az istenbe nem tudott első fokon ítéletet hozni 3 év alatt?
ballada
2013. október 10. 09:11
Biztos vagyok benne hogy a cigánybűnözők azért szöktek Svájcba ott valameddig megbújnak ,majd a keresésük már figyelemre nem lesz ,azután át szöknek Olaszországba az alvilágban elkeveredve a prostik védelmét bírják.
Odera Sigurdson
2013. október 10. 08:59
Azért menekültek Svájcba, mert ott nem feltűnőek.
ballada
2013. október 10. 08:56
Bűnözőcigányok seggét még megszagolni se merik a rendőrök a bírók, ,láttuk a több gyilkosság ítélet hozatala nevetséges.Ugy néz ki hogy az eu az aljas gazebereket védik akár párt legyen akár gyilkosok ,cigányok kiváltságosak ,,,az eu egy bűdös nagy pocsolya kavaró amely időnként egyes országokban a pocsolyát felkavarja védelmébe veszi az élősködő gyilkosokat a parazita pártokat,és ezeket biztatja a népre való támadásra.Egyik példa az mszp bajnai pénzelése gyilkosok büntetésének mértéke.Ezek a független szervek mint a bíróság a bankok az eu támadó eszköze ,lehet velük kormányt sakkba tartani ,olyan szabályok betartásával amit a józan gondolkozású nemzet elutasít ,ha az eu parancsát nem teljesítik rögtön szankcionál. ,jó működő kormányokat megbuktatni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!