Közösség a Társadalmi Igazságosságért – Szili Katalin új pártot alapított

2013. október 17. 15:47

Közösség a Társadalmi Igazságosságért (KTI) néven, tizenkét párt, illetve egyesület összefogásával új párt megalakulását jelentette be Szili Katalin, a Szociális Unió elnöke csütörtökön Budapesten. Az új párt egyik pólushoz sem kíván csatlakozni.

2013. október 17. 15:47

A bírósági bejegyzésre váró párt célja Szili Katalin megfogalmazása szerint az, hogy esélyt adjon azoknak, akik a mostani pártok közül nem tudnak választani, köztük annak a csaknem négymillió szegénynek és bizonytalannak, akikkel ma senki nem törődik.

Nagy társadalmi igény van egy új, szociálisan elkötelezett, demokratikus és nemzeti alapon szerveződő politikai alternatívára – indokolta a Szociális Unió vezetésével megalakult új párt indulását az Országgyűlés korábbi elnöke. Mint elmondta, egyik pólushoz sem kívánnak csatakozni, mindenkiétől különböző programmal jelentkeznek.

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
=nessuno=
2013. október 17. 23:23
Ennyi kártékony rövidlátó ökröt...:(((
Akitlosz
2013. október 17. 22:22
Szóval Kati lett a Köti elnöke. Hány tagja volt a Szociális uniónak, s mennyi tagja van ennek az új pártnak? Tud valaki még egy Köti tagot mondani Szili Katalinon kívül? Az a gond, hogy ezt az új pártot megismerni sem igen fogják a választásokig, így pedig népszerű sem lehet.
korona
2013. október 17. 21:17
Szili Katalin is ugyanabból a fészekből való, mint Gyurcsány, Orbán és a többiek. Semmi újat nem adhat, hozhat, csak a makacs PÁRTRENDSZERT hajtogatja. Senki csinálja a semmit.
tango47
2013. október 17. 20:43
Körülbelül olyan fajsúlyos alakulat lesz, mint a Fodor féle, vagy az Ungár féle csoportosulás. Csak gyártsák a pártokat! Nem kell simfelni őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!