Kőrös: Pár ezer forintért veszik meg a pártok a romák szavazatait

2013. október 29. 08:30

Kőrös Gusztáv, a bajai videót telefonnal rögzítő ex-DK-tag azt mondja, az MSZP sporttagozatának alelnöke rendelte tőlük a felvételt, oktatási célból.

2013. október 29. 08:30

Kőrös Gusztáv az Egyenes Beszédben beszélt arról, hogy azért vállalták a bajai szavazatvásárlós videó elkészítését, mert nagyon károsnak tartja, hogy a pártok a rendszerváltás óta pár ezer forintért megveszik a mélyszegénységben élő cigányok szavazatait. Azt mondta, szeretné, ha a választás mindenkinek a saját döntése lenne, és nem a pénz és egyéb juttatások döntenék el, kire szavaz.

Kőrös azt mondta, Király György, az MSZP sporttagozatának alelnöke rendelte meg tőlük a videót, akivel Károlyi Attila, a tagozat Fejér megyei elnöke ismertette össze. Nekik azt mondták, hogy Borsodban fogják lejátszani a felvételt, hogy megmutassák az ottani cigányoknak, hogyan is zajlik a szavazatvásárlás. Kőrös a felvétel publikálását „mocskos, undorító és gerinctelen” dolognak nevezte, amit nem kellett volna megcsinálni. Úgy látja, Mesterházy Attilát golyófogónak rakták a párt élére a régi vezetők.

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ballada
2013. október 30. 00:07
Gyurcsány piszkosul ért a megpuccsoláshoz ,egykoron megyesit billentette ki puccsal ,most meg meseházit.
ballada
2013. október 29. 23:49
Ha nyers Rezső irta volna alá az mszp alapító okmányát akkor lenne utód pártja az mszmp-nek.
ballada
2013. október 29. 23:23
Mesterházi hazudott a nyilvánosság előtt ,tagadta a videóról szóló ügyet ,meseházi egy ugyanaz az párt mint dk gyf ,jaj de tagadták egymást..Ezért tudnunk kel hogy az mszp nem írta le gyf-t ,szinjáték az egész baloldali szakítátos összenövések ,választás után az összes vörösbáró egyesül,most megjátszák a szakadozást hogy minél több szavazatot vonjanak el a Fidesztől.Remélem a magyar nép nem annyira balga hogy hagyja magát átverni a baloldali hazug bandának. Ma szó volt hogy az mszszpnek utódpártja az mszp,kiderült hogy nem ,,közben 1989 után alakult mszp az összes mszmp vagyont lenyulta jogtalanul ,ami több mint 100 székházból készpénz pedig annyi milliárdról van szó hogy az ország adósságág fedezné,szóval az mszp alakításánál nem mszmps irta alá a megalakító okmányt.Ha az mszmps irta volna alá akkor lenne utóda az mszp .Az mszpmp vagyont az állam illeti meg törvény szerint ,melyet az mszps tagok elloptak.Állítólag lehetséges felelősségre vonás ,és ugyan ez történt az Úttörő vagyonokkal is ,melyben gyfnek nagy szerepe volt .
Hungaro
2013. október 29. 19:15
Most kiderül, hogy Mesterházy, Szanyi kemény fickók-e, vagy pudingok. A cél nyilvánvaló: Az mszp-t felrobbantani, tisztújitást kiiratni majd egy új, Gyurcsánnyal és az összes többi "törpével" együttműködő pártot létrehozni - nyilván Gyurcsány vezetésével. Ezt a cél szolgálja ez a cigány videó is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!