Kisiklott a kisföldalatti, már helyreállt

2013. október 30. 20:40

Délután kisiklott a kisföldalatti egyik szerelvénye a Vörösmarty téri végállomáson. Utasok nem voltak rajta, a közlekedés azóta helyreállt.

2013. október 30. 20:40

Csaknem négy órán át tartó műszaki probléma után szerda kora este újraindult a közlekedés az 1-es metró, a kisföldalatti teljes vonalán. A BKK nem sokkal délután 3 óra után tette közzé Facebook-oldalán, hogy műszaki hiba miatt egy szakaszon nem közlekedik az 1-es metró. Az utasokat a Deák tér és Oktogon megállók között pótlóbuszok szállították. 

A BKK az Indexet arról tájékoztatta, hogy a kisföldalatti egyik szerelvénye 15:03-kor első forgóvázának első tengelyével kisiklott a Vörösmarty tér végállomáson, közölték. Utasok nem voltak rajta, a szerelvény a leszállóhelyről a kihúzóvágány felé tartott. A balesetben nem sérült meg senki, az anyagi kár felmérése folyamatban van.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemzeti Mutyikos
2013. október 30. 23:59
taplos pista jobban teljesit!
elfelejtette
2013. október 30. 21:14
Kedden a hármas metróban volt leállás egy fékhiba miatt. Az M2 szép és jó, de most már a többivel is kéne foglalkozni (nem a négyessel, azt csavarozza össze az a tetű Demszky)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!