Hungarianman in Strasbourg

2013. október 14. 10:49

Gaudi-Nagy Tamás az ET előtt a délvidéki magyarságért tüntetett, aztán megpróbált bejutni Tomislav Nikolić szerb elnök sajtótájékoztatójára. Nem sikerült neki, pedig többször is elmondta, hogy ő szabad ember.

2013. október 14. 10:49

Gaudi-Nagy Tamás, a Jobbik parlamenti képviselője a szerbiai magyarokért tüntetett az Európa Tanács épülete előtt – idézi a Képviselő Funky Gaudi-Nagy videóját (a videófelvételt Kürti Zoltán készítette és Almási Lajos vágta). A rendőrök megkérték, hogy ne kamerázzanak, mire a képviselő kifejtette, hogy „szabad országban vagyunk, annyira szabad országban, hogy azonos neműek is házasságot köthetnek, tehát akkor nyilván a kamerázást sem lehet megtiltani”.

A Jobbik parlamenti képviselője a szerb elnöknek akart kellemetlen kérdéseket feltenni a vajdasági magyarokról, de nem jutott be a sajtótájékoztatóra. Gaudi-Nagy többször elmondta, hogy ő egy szabad ember, és kikérte magának, mikor a biztonságiak hozzáértek. „Don't touch me!”– emelte fel hangját a képviselő, majd megpróbálta a francia rendőröknél feljelenteni a szerb biztonságiakat, akik azonban nem foglalkoztak vele. Gaudi-Nagy szerint a szerbek féltek a kérdésektől, azért nem engedték be.

Gaudi-Nagy Tamást végül az ET parlamenti közgyűlésének elnöke behívatta egy szobába, ahonnan a jobbikos képviselő csalódott „c'est la vie” felkiáltással távozott.

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MacElek
2013. október 14. 21:00
Jól van. Pihi.
Messire
2013. október 14. 20:40
"„Don't touch me!”– emelte fel hangját a képviselő" Demszki Kakukk II. http://youtu.be/b2ZJHxVt2ts
MacElek
2013. október 14. 20:25
Szerbiában az így működik. Hozzáteszem, hogy minden normális, nem képmutató helyen. Európa oda soha nem fog bejutni. Eddig lehet jutni a Balkánon tankok nélkül.
MacElek
2013. október 14. 20:17
Megtörténhet. Ehhez kell a keménység. Attól majd megijednek. Mert őket is szabályok kötik. És aki azokat ismeri, azzal szemben szarban vannak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!