Bukhatja a békéscsabai indulást a baloldal

2013. október 16. 10:14

Négy baloldali párt képes volt megfelelő működési igazolást benyújtani, a Párbeszéd Magyarországért viszont nem.

2013. október 16. 10:14

Elutasította Kovács Katalin, a DK, az Együtt 2014, a Liberálisok, az MSZP és a Párbeszéd Magyarországért közös jelöltjének nyilvántartásba vételét a Békéscsabai Választási Bizottság, mivel a PM nem megfelelő dátumú működési igazolást nyújtott be. Így elképzelhető, hogy formai okok miatt nem lesz közös baloldali induló az időközi önkormányzati képviselő-választáson.

Karácsony Gergely elismerte, hogy hibáztak, de bíznak abban, hogy az azóta pótolt dokumentumokat figyelembe veszi a területi választási bizottság.

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
székely
2013. október 17. 08:29
Örüljön Kovács Katalin, hogy elmeszelték indulását, mert ha véletlenül csekély esélye lenne, hogy nyer, akkor a FIDESZ elővenné a 2010-ben jól bevált ügyészségi fegyvert és koholt vádak alapján pihentetnék egy-két évet börtönben utána talán elnézést kérnének bocs tévedtünk.
várúr
2013. október 16. 21:09
És ezek ugatnak országos és nemzetközi ügyekről... Karácsony, "a választási rendszerek egyetemi oktatója"... Egy helyi önkormányzati választás ügyében nem képes eligazodni... Jó kis egyetem lehet a Corvinus.
blaupanter
2013. október 16. 18:35
Elkúrták mert ennyire hülyék,hogy már azt sem tudják hányan vannak az össefos....ás szövetségben,még erre is képtelenek,hogy a törvényeknek megfelelően állítsanak jelöltet. Majd utánna a drakulák jelentgetnek,mint egykoron tették a D-sek és besúgók korában kádár a jános idejében.
blaupanter
2013. október 16. 18:32
Elkúrták mert annire hülyék,hogy már azt sem tudják hányan vannak az össefos....ás szövetségben,még erre is képtelenek,hogy a törvényeknek megfelelően állítsanak jelöltek. maj utánna a drakulák jelentgetnek,mint egykoron tették a D-sek és besúgók korában kádár a jános idejében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!