Szili: Nem neoliberális gazdaságpolitikát akarunk

2013. szeptember 24. 09:28

Szili Katalin kijelentette: a Szociális Unió mind a 106 körzetben indulni kíván a választásokon.

2013. szeptember 24. 09:28

Civil szervezetekkel és parlamenten kívüli pártokkal szeretnénk összefogni – jelentette ki Szili Katalin a HírTV Magyarország élőben című műsorában. A Szociális Unió elnöke elmondta: mind a 106 körzetben indulni szeretnének a választásokon. „A közösen elfogadott program, ami egy közjogi, gazdasági és szociális csomagból áll, fölér egy rendszerkorrekcióval” – tette hozzá Szili. A politikusnő kijelentette, „szociálisan mérhetetlenül elkötelezett erő” szeretnének lenni, „amelyik nemzetben is tud gondolkodni”.

Számunkra fontos, hogy olyan alternatívát teszünk az asztalra, aminek a közjogi csomagjában benne szerepel egy kétkamarás parlament” – jelentette ki Szili Katalin. A Szociális Unió elnöke hozzátette, ők nem egy „globalista”, „neoliberális” gazdaságpolitikát kívánnak megvalósítani, amire példa programjuk is, melyben a feltétel nélküli alapjövedelemről éppúgy szó esik, mint a végrehajtási törvény módosításáról, vagy a magáncsőd-törvényről. 

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tibcsike
2013. szeptember 24. 22:21
Hehehe! Hihihi! Mind a 106 körzetben!!! Habony, nem kell még Katikát is a balmocsárba dobni, nyakig ér már nekik a sz*r! Amúgy: Kovács Andikát miért kell falvastagságúra sminkelni? Így is már tiszta zombi szegény...
hátakkor
2013. szeptember 24. 20:21
"Szili: Nem neoliberális gazdaságpolitikát akarunk" tök mindegy mit akarsz. Mint volt közjogi "méltóság", megvan életed végéig a megélhetésed adómentesen..
Kékvillogóval a rezsibulira
2013. szeptember 24. 19:05
Szilit a hírtévé tartja lélegeztetőgépen.
skorpio
2013. szeptember 24. 19:01
A minden alapot nélkülöző alapjövedelmet, végleg elkellene már felejteni. Vagy tegyük mellé a 40% szja-t is. Igy már nem annyira Meseházi. Munka nélküliek országa, ez volna cél? Na ne. Ha csak ennyi az ötlet, kár volt megszólalni. Szociális szarakodás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!