Szerbia
ÉLŐ
Anglia

Szétverték a bukaresti útra bérelt különvonatot a szurkolók

2013. szeptember 08. 11:26

Több millió forintos károkat okoztak a szurkolók a MÁV-tól bérelt vonatban. Romániában kővel dobálták meg a szerelvényt.

2013. szeptember 08. 11:26

A Romániából szombaton hazaérkező szurkolói különvonat szerelvényeit súlyosan megrongálták annak utasai – írja a vonatosszeallitas.hu a Facebookon. A 14 kocsi különböző mértékű károkat szenvedett. A külső sérüléseket az okozta, hogy Romániában kővel dobálták meg a vonatot, a belső rongálás viszont az utasok műve: poggyásztartókat, ajtókat és üléseket szaggattak ki a helyükről.

A különvonatra a magyar válogatott hivatalos szurkolói csoportja kötött szerződést a MÁV-val, ezért ők kötelesek kifizetni a több milliós javítási költségeket. A javítás idejére a kocsikat ki kell vonni a forgalomból.

Összesen 237 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lorpo
2013. szeptember 08. 20:04
No akkor most a lényeg. Összesen 14 vagon volt. Az első 6-ban ahol voltam, pár apró káron kívül nem volt semmi baj. Kivéve a törött ablakok amit a románok bedobáltak. Ez egy kurva gusztustalan hecckampány, nem tudom miért, és kinek az érdeke, de gusztustalan! Biztos lettek károk, de 14 vagon teljesen lenullázva, ez nettó hazugság.
greg
2013. szeptember 08. 18:47
Mit vártak majd felossák maguk után a kocsikat? Nem lett volna olyan szakadt kocsijuk amin már nincs szétverni való? Lehetett volna_ tehervagonokat is küldeni. A magyar drukkereket nem a játék érdekli hanem a balhé olyan nehéz ezt megérteni. Egy éve készültek már erre. Mindegy hogy kit vagy mit de szét kell verniük.
kuwiq
2013. szeptember 08. 17:57
Csak sajnálni tudom azokat, akik képesek voltak elutazni Bukarestbe, több okból is. Az egyik a mérkőzés. Szerintem várható volt, Egérvári szegény nem egy taktikai fenomén. A másik meg ez az ügy. De ha a szurkolók kicsit is értenének a futballhoz, kb ezt várták volna, és nem teszik ki magukat ilyesminek, szépen otthon maradnak, és inkább játszanak a gyerekkel, vagy egymással fociznak. Egérvári meg mongyon le!
Kertész
2013. szeptember 08. 16:54
Stadionokat beszántani, behinteni sóval. 40 év focitilalom, míg az emléke is kihal ennek az egésznek. Aztán szigorúan amatőr alapon előröl kezdeni, fillér állami támogatás nélkül. Akkor talán... Vesztettünk. Csúnyán. De miért kell állatnak lenni? Nem érzik ezek az "urak", hogy ez mennyire gáz? Sokkal sokkal rosszabb, mint akármilyen vereség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!