NMHH: Péceli Editnek a médiahatóság vezetésére nem volt befolyása

2013. szeptember 06. 16:18

Péceli Editnek nem volt és nem is lehetett sem formális, sem informális befolyása a médiahatóság vezetésére, munkájára vagy döntéseire, ő a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Biztonsági igazgatóságának munkatársa ‒ reagált az NMHH Kommunikációs igazgatósága az Indexen, pénteken megjelent írásra.

2013. szeptember 06. 16:18

Mint arról mi is beszámoltunk, az Index azt állítja, hogy tíz napja, az NMHH budai, Ostrom utcai épületében lévő irodájában vették őrizetbe Péceli Edit főtanácsadót, akinél házkutatást tartottak, s iratokat is elvittek. A hírportál azt írta, hogy a tanácsadó Szalai Annamária elnöksége idején került a hatósághoz, és a korábbi elnök súlyos betegsége idején elkezdte, majd a halálát követő időszakban szinte teljesen átvette a médiahatóság informális irányítását.

Az NMHH ezzel kapcsolatban azt közölte: az Indexen megjelent cikk találgatásaival ellentétben Péceli Edit az NMHH biztonsági igazgatóságának munkatársa, akinek Szalai Annamária betegsége idején kizárólag az elnöki munkához kötődő, személyes, biztonsági kérdésekkel kapcsolatos feladatok ellátására volt hatásköre és felhatalmazása.

Így tehát egykori elnöki főtanácsadói megbízatása valójában ezt a tevékenységet fedte le, és nem volt, illetve nem is lehetett sem formális, sem informális befolyása a médiahatóság vezetésére, munkájára vagy döntéseire ‒ tudatták.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gombóc XVI. Artúr
2013. szeptember 07. 13:57
Igen, de ö ezt nem tudja, ezért írta ezt: "...ti Rajkot meg még sok ezer embert ártatlanul végeztetek ki..."
Taxin
2013. szeptember 07. 13:47
Nálatok előbb két párt töke megkúrta. Lásd Mucuska.
HSL
2013. szeptember 07. 13:46
trockista provokátor, beépült zimperialista kém lehetett... de a PÁRT ökle lecsapott. Éberség, efftársak!
Gombóc XVI. Artúr
2013. szeptember 07. 13:46
Nem ciki ez egy kicsit, fiúk? Erőszakkal létrehoztok egy ilyen szervezetet aztán a vezető bizalmi emberét bilincsben vezetik el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!