Két szatírt is elfogtak a Margitszigeten

2013. szeptember 15. 12:11

A híradások eddig egy margitszigeti szatírról szóltak, ám a rendőrség vasárnap kettőt is elfogott. A két férfi a sziget két különböző pontján és különböző időpontban mutogatta magát.

2013. szeptember 15. 12:11

Elfogtak két magamutogató férfit a rendőrök vasárnap reggel a fővárosban, a Margitszigeten, közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. A két férfi a sziget két különböző pontján és különböző időpontban mutogatta magát.

A BRFK két nappal ezelőtt szintén közleményben tájékoztatott arról, hogy a XIII. kerületi kapitányság szeméremsértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen eljárást indított, mert a rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi általában reggelente a nemi szervét mutogatja a Margitszigeten sportoló nőknek, illetve obszcén kiabálással zavarja meg nyugalmukat.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2013. szeptember 16. 08:21
Az egyik cicanadrágban Gyurcsány volt, a másik Bajnai, kilógó miniszterelnöki ambíciókkal riogatták a szerencsétlen arra járó nőket.
nyugalmazott tanár
2013. szeptember 16. 05:46
Az egyik Gyurcsány Ronaldó volt, a másik Bajnai Gazsi. A két margitszigeti önmutogató.
Taxin
2013. szeptember 16. 02:15
A Margitszigeten mindig volt pöcsmutogató. Tán a Lipótvárosból kolbászolnak át az öreg ávósok.
ormányos csillós
2013. szeptember 15. 21:38
Lehet,hogy állástalan SZDSZ-esek voltak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!