Index: Kommandósok vitték el az NMHH elnöki főtanácsadóját

2013. szeptember 06. 13:43

Az Index információ szerint kommandósok vitték el a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadóját, ezt követően pedig átkutatták a tavaly elhunyt Szalai Annamária korábbi bizalmasának irodáját.

2013. szeptember 06. 13:43

Az Index több forrásra hivatkozva közölte: az NMHH budai, Ostrom utcai épületéből kommandósok vitték el Péceli Edit főtanácsadót, akit még a néhai Szalai Annamária helyezett a pozícióba. Szalai halála után állítólag Péceli vette át a szervezet informális irányítását.

Az eset mintegy tíz napja történt, szemtanúk szerint filmbe illő jelenet volt, ahogy a kommandósok munkaidőben elfogták az elnöki főtanácsadót, majd megbilincselték.

A hírportál tudomása szerint ezt követően átkutatták Péceli irodáját is, ahonnan iratokat vittek el, később pedig a főtanácsadó kocsiját is átnézték. Az ügy hátteréről az Indexnek nincs tudomása ‒ sem az NMHH, sem az ORFK nem reagált a hírportál megkeresésére. Ugyanakkor a lap úgy tudja, hogy az NMHH berkein belül ismert a történet.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Diner Man
2013. október 26. 14:06
a rendőrség tagad... kacsa, vadkacsa, vagy vadliba?
OHM
2013. szeptember 07. 10:42
Elkapták a zsidesz cuslágját. zágsón,nyasgem...
micream
2013. szeptember 07. 10:42
cicalány a miskolci szülészeten kétnaponta hal meg annyi újszülött, mint a hatvanéves szülésznő egyész szakmai múltja alatt. te hány szülészt láttál rabszíjon elvezetni a miskolci vagy más szülészetről? egyébként geréb ágnes volt az aki azt is kiharcolta, hogy az apák is ott lehessenek a szülészeten, mert korábban az sem volt törvényes
mustármag
2013. szeptember 07. 10:42
Ideje lenne, hogy a Fidesz összekapja magát és a sok rágalamzó híresztelőt beperelje.Átlépni a dolgokon nem helyes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!