„Erős kritika” az ARC-kiállításon

2013. szeptember 13. 10:27

Az utcai kiállítás látogatói szerint az ARC aktuálpolitikai témákat feszeget és „felér egy politikai rendezvénnyel”.

2013. szeptember 13. 10:27

Az ATV videót forgatott az ARC-kiállítás helyszínén, az Ötvenhatosok terén, ahol a látogatókat kérdezgették. Egy hölgy arra a kérdésre, hogy milyen üzenete van a plakátoknak, így válaszolt: „Hát, erős kritika”. Egy középkorú férfi szerint „felér egy politikai rendezvénnyel”, két srác szerint pedig jól tükrözi, hogy milyen „Magyarország katasztrofális helyzete”. Egy másik fiatalember úgy véli, hogy „a mostani problémákra igazán erősen reagál”.

Aktuálpolitikai vonatkozása nagyon sok van, meg hát azok a gondok, amik így a mindennapokban megjelennek: a szivárványzászló rovásírással például ilyen volt, meg ilyesmi. Tehát a magyar gondolkodásnak a problémái” ‒ mondta egy látogató.

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2014. szeptember 12. 17:50
művészeti? fórum? De hiszen Diktatúra van!
atila68
2014. szeptember 12. 17:50
Figyelem! A tőlem nem megszokott módon zsidózni fogok. Itt van Geszti ez az igen tehetséges férfi. Megélhetne abból is amihez ért, de nem... Neki több kell. Bizony az @rc évek óta zsidó pénzből jön létre. Döbbenet, ha ugyanezt megengedné magának bárki a zsidó jelképekkel és legendáriummal, minimum keresztre (hehe jó kis anakronizmus, de hát menórára még nem szögeltek senkit nem keresztények - hm hm, mondom nem keresztények) feszíti az úgynevezett ellenzéki média. Szar ahogy, de Gesztit nem zavarja a szarszag.
Ricochet
2014. szeptember 12. 17:50
Persze, Gesztiék megkezdték a kampányt. Nincs itt semmi látnivaló! Amíg nem volt Fidesz, addig "minden jól ment"!
liberálzöld.
2014. szeptember 12. 17:50
A kádárista proli zsebében nem nyílik a bicska. A kádárista proli trafikot oszt. Meg földeket. A hortobágyi 800 hektárból 350-et egyetlen kiszolgálójának adott a kádárista proli.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!