A jogállami értékek mentén kíván dolgozni Karas Monika

2013. szeptember 05. 15:54

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) alapító elnöke által felépített struktúra és értékek mentén kívánja munkáját végezni a hatóság új vezetője. Karas Monika erről csütörtöki bemutatkozó sajtótájékoztatóján beszélt Budapesten.

2013. szeptember 05. 15:54

Karas Monika az értékek közül kiemelte a jogállamiságot, mint mondta: a törvények tiszteletének szellemében végzi munkáját a hatóság.

A sajtótájékoztatón kijelentette továbbá, hogy napokon belül aláírja azokat a rendeleteket, amelyek elősegítik a mobilfrekvenciák hatékony hasznosítását. Karas Monika hangsúlyozta: a már elkészült rendeletek célja a mobilpiaci verseny erősítése és a versenyképes árak biztosítása.

A szabályozásnak biztosítania kell az előfizetők minél jobb kiszolgálását és új piaci szereplők megjelenését ‒ tette hozzá. Az új elnök augusztus 19. óta áll az NMHH élén. A miniszterelnök javaslatára Áder János köztársasági elnök kilenc évre nevezte ki.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2013. szeptember 23. 01:14
Ugyan már Mónika,egy fidesz-báb vagy,semmi más!
liberálzöld.
2013. szeptember 16. 17:15
Jogállmai értékek mentén kíván dolgozni. Az jó. Majd leszokik róla. Bár nem lesz túl nehéz dolga. Csak szólni kell a Vityának, hogy hol nem kedveznek neki a jogállami keretek. Aztán majd átrajzolják a jogállami kereteket. Oszt jónapot.
Toportyán tiszteletes
2013. szeptember 06. 08:35
Nem tudja mik a jogállami értékek,ő csak a narancsjogállamot szereti.
szalámis hegedű
2013. szeptember 05. 23:45
épületes barom vagy
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!