A Jobbik új feljelentést tesz a Rác fürdő ügyében

2013. szeptember 03. 09:44

Új feljelentést tesz a fővárosi Jobbik a Rác fürdő ügyében – jelentette be Losonczy Pál, a párt fővárosi frakcióvezetője. A jobbikos politikus örül annak is, hogy megszüntették a villamos zöldhullámát.

2013. szeptember 03. 09:44

Az ellenzéki politikus felidézte: a 2004-ben indult fürdő- és szállodaberuházás ára megközelíti a 8 milliárd forintot, miközben a Rác Nosztalgia Kft. csődvédelmével összefüggésben az ingatlanszakértő 4,5 milliárd forintra becsülte fel a komplexumot. Losonczy Pál jelezte, hogy a projektet finanszírozó Magyar Fejlesztési Bank 2,2 milliárd forintért elengedte a 7,5 milliárdos követelését. Azt mondta: nyílt titok, hogy kik állnak a kft. mögött, és elfogadhatatlan, hogy megússzák az ügyet. A frakcióvezető értetlenségének adott hangot amiatt, hogy az ügyészség bizonyíték és bűncselekmény hiányában elutasította a főváros korábbi feljelentését, ezért a párt most új feljelentést tesz.

Losonczy Pál kifogásolta, miért kellett ennyi ideig várni a budapesti közlekedési lámpák áthangolására. Mint mondta, „ki akartak szúrni” az autósokkal, amikor megszüntették a zöldhullámot, hogy előnyben részesítsék a villamost. Szavai szerint a Combino menetideje 2 perccel csökkent, miközben permanens dugók alakultak ki az egész belvárosban, mivel az autók egérutakat próbáltak keresni.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
almafa
2013. szeptember 03. 13:13
Megható az MTI-től, hogy szept. 3-án, a zöldhullámmal kombinálva lehozza a Rác-fürdőre vonatkozó azon hírt amit máshol már aug. 21-én lehoztak. Valami történt azóta? http://alfahir.hu/racfurdo_mutyi_nem_maradhat_buntetlenul_a_lenyulas Az MTI visszatért a "régi szép időkhöz". A nagy októberi forradalom is azért volt nálunk nov. 7-én, mert akkor jelentette a TASZSZ. :)
Pofa Benő
2013. szeptember 03. 12:56
"a Combino menetideje 2 perccel csökkent, miközben permanens dugók alakultak ki az egész belvárosban, mivel az autók egérutakat próbáltak keresni." -és ontják a füstöt. A zöld hullám megszüntetése egy nagy marhaság volt. Lassan kiszorulnak az autók a városból, de akkor meg nem kell sírni, hogy nincs a belső kerületi üzleteknek bevétele (önk.-nak adóbevétele), mert szinte mindenki a városszéli hipermarketbe megy.
pimepime
2013. szeptember 03. 10:45
Dübörög az elszámoltatás?! NEM EZT ÍGÉRTÉTEK, VIKTOR!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!