Négyszázmilliós tartozása maradt az SZDSZ-nek

2013. augusztus 28. 09:37

Nem fizette vissza hiteleit az éppen megszűnő Szabad Demokraták Szövetsége ‒ tudta meg a Magyar Nemzet.

2013. augusztus 28. 09:37

A Magyar Nemzet a Magyar Fejlesztési Bank adataira hivatkozva közölte: a magyar liberális párt több mint négyszázmillió forintos állami kezességvállalással támogatott hitelt vett fel, amelyből irodákat akartak vásárolni. Ebből a hitelből egyetlen forintot sem törlesztett az SZDSZ ‒ adta hírül a Hír TV.

Az MFB szóvivője a Magyar Nemzetnek elmondta: az SZDSZ tizennégy településen húsz irodát vásárolt a hitelből, de valószínűleg ezek értéke nem fedezi majd a párt összes tartozását.

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ballada
2013. augusztus 29. 09:52
Hány éhező gyerek ebédjét lopták el,Pestszentlőrinci szocialista aranyifjak egymás között - első fokon már papírjuk van arról, magánokirat-hamisítás vétségében bűnösök. http://pestisracok.hu/szobeli-kozbeszerzesek-lorincen/ Szóban közbeszereztettek 2010 előtt, mintegy 1 milliárd forint értékben. Tudnak élni, nem igaz? derült ki egy nemrég született bírósági ítélet irataiból. A szocialista Mester László vezette kerület és annak városüzemeltető cége 2005-ben kötött öt éves, egymilliárd forint keretösszegű szerződést a Tápiómenti Kft-vel, amely mélyépítés címen nyerte el a közbeszerzési eljárást. Csakhogy a XVIII. kerületi MSZP, a városüzemeltető és a Tápiómenti Kft. kapcsolatában az volt a mindennapos, hogy nem írásban, hanem szóban rendeltek meg munkálatokat, majd fizették a cechet. A PestiSrácok.hu kiderítette: öt év alatt, 2005. és 2010. között akár ezer szóbeli megrendelést is végrehajthatott a Tápiómenti Kft., majd tartotta a markát. A bíróság magánokirat-hamisítás bűntette miatt hozott elmarasztaló ítéletet, huszonhárom visszadátumozott szerződés került elő ugyanis az MSZP-s fiókokból.
Text adósság
2013. augusztus 29. 09:04
Bokros jön és majd feltőkésíti az SZDSZ miatti vesztes Bankot a nyugdíjak másik feléből, amúgy panamai módra ahogy tanulta az egy éves panamai Fosztó és Prosztó képző gyorstalpaló tanfolyamon! Megcsinálja és gyorsan eltalpal a megbízókhoz! Prutty!
magnamater
2013. augusztus 29. 07:33
Eszméletlen magas fizetéssel, ma is SZDSZ képviselők feszítenek Brüsszelben - fizessék meg az SZDSZ adósságát azok, kik a mái napig hasznot húznak belőle,egyúttal mérhetetlen károkat okozva az országnak- Az ádáz harc Orbán ellen nem Orbán miatt van:az elduguló pénzforrást siratja a baloldal.
NeMá
2013. augusztus 29. 00:10
Minősítsük át a devizahiteleseket párttá, kilépnek és a devizahitel el van intézve :) Kabaré! Ott van Fodor Gábor, Kuncze, ott vannak a párttagok a Liberális pártokban, vissza kell követelni tőlük, vagy lehet a boltot becsukni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!