Kovács Gergely: Lesz nemzeti tűzbolt is

2013. augusztus 03. 15:18

A Kétfarkú Kutya Párt 2014 után nemzeti tűzboltokat bevezetne be az öngyújtók és gyufák számára. Négy ilyen bolt lenne összesen.

2013. augusztus 03. 15:18

Lehet, hogy Mogács Dániel jövőre független képviselőként indul majd, kutyapártos támogatással, ahogy a nagy pártok szokták csinálni – mondta Kovács Gergely az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A Kétfarkú Kutya Párt elnöke hozzátette: az is lehet, hogy egy mögöttük álló, „szimpatikus oligarcha lesz”, esetleg „királyságot fog üzemeltetni 2x2 kilométeren”. Kovács elmondta, a 2014-es indulást viccből komolyan gondolják, és saját álhírportáluk is lesz, mivel a Hírcsárda nem igazán az övék. „Ott jobban meg fognak tudni nyilvánulni a minket támogató gyanús hadiipari cégek” – tette hozzá.

A Kétfarkú Kutya Párt elnöke kijelentette: nemrég állt ki mellettük négyszázezer technikatanár is az aláírásával, a választásokra pedig mindent meg fognak ígérni. „Kampányolni fogunk a nagyobb rezsivel, de megfogalmazódott a negatív rezsi ötlete is” – jelentette ki Kovács Gergely, majd hozzátette: utóbbi esetében a szolgáltatóknak küldhet majd a lakosság csekkeket. Mint mondta, a devizahitelek problémáját is megoldják azzal, hogy már 2006-ban bevezették az eurót. Kovács kijelentette: lesznek nemzeti tűzboltok is a gyufák és az öngyújtók számára. Méghozzá négy darab üzlet összesen.

Kovács Gergely arra a kérdésre, hogy mihez kezdenek, ha jövőre bekerülnek a parlamentbe, elmondta: elutaznak három hétre a Kajmán-szigetekre. 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2013. augusztus 04. 13:54
Udvari bolondot tartottak régen a királyok ezt a hülyét vajon ki fizeti?
tatka46
2013. augusztus 04. 09:49
Most melyik a nagyobb hazugság az ingyen sőr vagy az egymillió új munkahely megteremtése. Az utobbi tudjuk hazugság a sőr az még a jövő, még ha vicc is.
atila68
2013. augusztus 04. 07:56
MOGÁCS FOR PRESIDENT! Örökélet ingyensör mindenkinek!
meska
2013. augusztus 04. 00:05
Egyébként, mint tanár, torkomszakadtából nevettem az állítólagos nagymértékú fizetésemelésünkre asszociálva azon, amit írtál: "Nocsak, nocsak, ennyire fáj, hogy az embereket egyre nehezebb ilyen gyermeteg álcákkal megtéveszteni?" - tedd csak kontextusba a kérdésed! :) :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!