Jobbról előzhetik a Jobbikot: párttá alakulhat a Magyar Hajnal

2013. augusztus 29. 11:09

A Népszabadság információi szerint párttá alakulhat a Jobbikból kilépett Lenhardt Balázs nevével is fémjelzett Magyar Hajnal.

2013. augusztus 29. 11:09

A Népszabadság úgy tudja, hogy a görög Arany Hajnal mintájára párttá alakulhat a Magyar Hajnal, amelyet korábban több jobboldali radikális szervezet a Magyar Nemzeti Arcvonal vezetésével kívánt életre hívni, de próbálkozásuk kudarcba fulladt. Most azonban a Magyar Hajnal elindította honlapját, itt a „Mit akarunk?menüpont alatt csak ennyi olvasható: „Majd meglátjuk”.

A lapnak Lenhardt Balázs volt jobbikos (jelenleg független) parlamenti képviselő megerősítette, hogy ő is részt vesz a szervezet megszervezésében. Elmondása szerint több „radikális szervezet” is csalódott a Jobbikban ‒ mert elvesztette nemzeti radikalizmusát ‒, ezek már egy éve intenzív tárgyalásokat folytatva működnek együtt.

Lenhardt kijelentette: a közeljövőben érdemi bejelentés várható, ám a helyzet jelenleg még igen képlékeny, több forgatókönyv is megvalósulhat, akár párttá is alakulhat a Magyar Hajnal.

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rubi
2013. augusztus 30. 10:36
Nevetséges! Ez a valami, azért nem nevezem pártnak mert még bejegyezve sincs, esélytelen bármire. Azt mindenki tudja, aki a politikában otthon van, hogy egy pártnak minimum 2-év kell ahhoz, hogy felálljon egy választásra, hacsak nincsenek mögötte milliárdok. De lehet, hogy én tévedek és Pősze Lajos megfinanszírozná Lenhardték kampányát, hiszen Töröcskeievel a (HÍR TV alapítója) is jó haverok. Méghogy Lenhardt Balázs? Nevetnem kell! Ez az ember egy nagy nulla! A Jobbikba személyesen Vona Gábor hívta meg Pőszével együtt és mindjárt ki is nevezte a gazdasági kabinet élére, félreállítva az addig ott dolgozókat. Ez egy igazi ejtőernyős törtető, egy beképzelt fasz, ráadásul valószínűleg igen buta is. Pősze Lajos családi barátja, aki mellesleg a gyerekének a keresztapja. Vona jobbkeze volt, a jobbik belső tisztújításaikor ő volt az az ember, akire rábízták azt a feladatot, hogy hívogassa fel azokat a szervezeteket akik renitenskedtek és nem a Vonáék által preferált embereket akarták jelölni megyei vagy országos pozíciókra azzal, a szervezeteknek megmondta, hogy kit kell jelölni, vagy kiket kell megválasztani, kit akar a vezetés és kiket nem. Ajánlatos volt azt jelölni, vagy arra szavazni, akit ő ajánlott mert könnyen a székébe kerülhetett az alapszervi vezetőnek a renitenskedés, vagy akár fel is oszlathatták a szervezetet. Erre több példát is láthattunk az utóbbi időben. Ez az ember egy igazi hátulról mellbe figura. Mindíg azt gesztenyét szedi fel, amit más kapart ki. Én nem grundolnám ezt a gerinctelen embert.
HSL
2013. augusztus 30. 06:32
magyar-magyarabb-legmagyarabb cicaharc
realista
2013. augusztus 29. 20:08
Akkor lesz két jobboldali párt, és még nyilvánvalóbbá válik, hogy a Fidesz nem az.
Text adósság
2013. augusztus 29. 19:11
Magyar Hajnal csak nem a lánya Magyar Lajosnak, alias Bokros?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!