Dancsó: Szeretjük problémáinkat másokra fogni

2013. augusztus 01. 13:54

Dancsó Péter szerint a magyar ember keresi a bűnbakot a hitelező bankban, a multivállalatokban, a médiában és a politikusokban is, csak saját magában nem.

2013. augusztus 01. 13:54

A videóit Videómánia név alatt közlő Dancsó Péter szerint „mi, magyarok szeretjük a problémáinkat másokra fogni”. Dancsó úgy véli, „a magyar ember keresi a bűnbakot a hitelező bankban, ha el van adósodva, mert elköltötte minden pénzét és még más pénze sem volt elég neki”. Valamint: „a magyar ember keresi a bűnbakot a multivállalatokban, miközben ő is ott vásárol; a politikusokban, holott ő választotta meg őket; a médiában, amelyet állítása szerint nem is néz”. Dancsó szerint „a defetizmus gondolkodása az, ami nem vezeti sem az embereket, sem az egyéneken keresztül az országot a progresszióhoz”.

„Az emberek félnek a felelősségtől, ezért marad nekik mások hibáztatása és a bűnbakkeresés” – teszi hozzá Dancsó Péter.

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
locsaba
2013. augusztus 02. 19:46
megbaszodteakurvaanyádatdancsópéter
kuzmics
2013. augusztus 02. 08:37
Az állítás igaz, de nem így, hogy a magyar ember..., hanem általában az ember...
hihhaa
2013. augusztus 02. 07:53
Az az aljas az ilyen írásokban, hogy úgy nyit, hogy "Mi magyarok", a végén pedig így fogalmaz: „Az emberek félnek a felelősségtől, ezért marad nekik mások hibáztatása".. Külön vicces, hogy arról beszél, hogy ki hibáztat kit. :)
szkeptikus
2013. augusztus 02. 07:18
A "mi, magyarok" felvezetéstől már - képletesen szólva - feláll a szőr a hátamon. Nagyon sokféle magyar van, horribile dictu, Gyurcsány Ferenc, Orbán Viktor, Csányi Sándor, Törőcsik Mari és Böjte Csaba is mindnyájan magyarok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!