A TEK segítségével fogtak bankrablót

2013. augusztus 25. 11:02

A TEKsegítségével fogtak el egy 39 éves budapesti férfit, aki a gyanú szerint először Taksonyban, majd Tatárszentgyörgyön rabolt ki egy-egy pénzintézetet.

2013. augusztus 25. 11:02

Az őrizetbe vett S. Pál ellen a megyei rendőr-főkapitányság folytatja a nyomozást rablás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A rendőrség indítványozni fogja a férfi előzetes letartóztatását.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi pénteken, dél körül fegyverrel vagy annak látszó tárggyal a kezében ment be egy tatárszentgyörgyi pénzintézetbe, az ott tartózkodó dolgozókat megfenyegette és készpénzt követelt tőlük. Az alkalmazottak a fenyegetés hatására nagyobb összegű pénzt adtak át a férfinak, aki a helyszínről autóval menekült el.

Mivel fennállt annak lehetősége, hogy a férfi éles lőfegyverrel rendelkezhet, a Pest megyei nyomozók a Terrorelhárítási Központ munkatársainak segítségét kérték, akik szombaton Budapesten fogták el a 39 éves gyanúsítottat.

Jelenlegi adatok szerint a férfi számlájára írható a 2013. augusztus 12-én Taksonyban elkövetett rablás is, ahol szintén fegyverrel vagy annak utánzatával a kezében kényszerítette egy pénzintézet alkalmazottait készpénz átadására – olvasható a police.hu oldalon. A házkutatás során a rendőrök megtalálták az elrabolt készpénz egy részét, valamint a rabláskor használt fegyvert és ruházatot is.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MacElek
2013. augusztus 25. 18:38
De például Tóásó Elődnek is nagy szüksége lenne rájuk. Ha őt hazahoznák, akkor azt mondom, hogy van létjogosultságuk.
MacElek
2013. augusztus 25. 18:16
Na már csak egy trafikrablót kéne fogniuk, és azt egy kampányfilmre felvenniük.
HSL
2013. augusztus 25. 11:28
védik a bankárokat :DDDDDDDDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!