Vadai megnyitná a kémügy aktáit

2013. július 15. 09:24

Vadai Ágnes szerint nyilvánosságra kellene hozni a kémügy iratait.

2013. július 15. 09:24

Vadai Ágnes az MTV Ma Reggel című műsorában elmondta, hogy szeretné, ha a teljes dokumentációt nyilvánosságra hoznák a kémügyről. Elmondása szerint ez egy kreált ügy, ezért is lenne fontos, hogy lássuk kik vettek részt a nyomozásban, és milyen indokok alapján ítélték el Szilvásyt és társait.

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2013. július 16. 10:27
Szerintem ideje lenne elfelejteni a DK-huszárokat itt a mandin! Legközelebb csak a Bűnügyi Hírekben kellene foglalkozni velük, ha valamelyikük jogerősen sittre kerül. A véleményük már senkit sem érdekel!
Terminátor
2013. július 16. 09:22
Barom agymosott fideszesek !
allover
2013. július 15. 20:58
Micsoda leleplezés lenne az, amit a csajszi főnöke aljz, hogy még "dicsőbb" fényben tetszelegjen? Vékony a jég, és főnöke még ma is szabadlábon nyomja az igét! Nem igazán értem, hogyan lehet ön a nemzetbiztonsági tanácsban akárki is! Tudja magácska, mi az a hazaárulás? Idegen ellenőrző szervek? Kinek kíván ártani álságos feltárásra való törekvésével?
lynx
2013. július 15. 19:16
Egy NATO tagállam titkosszolgálatát egy nem NATO ország ügynökei vizsgálgatják, és ez így természetes? Nem dobtak még ki minket a NATOból? Ami történt az úgy helyes? Itt nagyon nagy baj van. Ki kell mindet toloncolni min 15 év hűvös után. Valamikor felnégyelték az ilyen árulókat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!