Ultimátumot adott Schmuck az ellenzéknek

2013. július 22. 12:57

Schmuck Andor a Tisztelet Társasága gáláján sorolta fel a nyugdíjasokat érintő követeléseit, és azt mondta, hogy ha ezer órán belül nem teszi azokat magáévá a baloldali ellenzék, akkor csattanós választ adnak rá – írja a hvg.hu.

2013. július 22. 12:57

A Syma csarnokban tartja gáláját hétfőn a Tisztelet Társasága, melyen felszólalt a szervezet ügyvezetője, Schmuck Andor, aki megfogalmazott egy nyugdíjasokat érintő 15 pontos programot is – írja a hvg.hu. A programban egyebek mellet szerepel az szja- és tb-mentes nyugdíj, a szociális temetés eltörlése, az idősek kárára elkövetett bűncselekmények esetében a Btk. szigorítása, 100 százalékra emelnék a közgyógyellátásra adott gyógyszertámogatást, de bevezetnék a 13. havi nyugdíjat azok esetében, akiknek a nyugdíj 150 ezer forintnál kevesebb, bevezetnék a családi adókedvezményt a szépkorúak után is, nyugdíjbónuszt adnának a gyerekek után, és teljesen ingyenes utazást szeretnének a 65 év felettieknek. Követelik azt is, hogy kerüljön vissza az alaptörvénybe a tb- és nyugellátáshoz való alanyi jog.

Schmuck az általa elmondott program kapcsán ultimátumot adott a demokratikus ellenzéknek: ha azok a felsorolt pontokat nem teszik magukévá ezer órán belül, akkor ígérete szerint „csattanós választ adnak rá”.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GáborGábor
2013. július 22. 16:03
Nevetnék ezen a ripacson, ha az ilyen felelőtlen balos ígérgetés nem tette volna tönkre az országot jópárszor. Például 2002-ben Medgyessy idején majd 2006-ban Gyurcsany esetében aki még Áfa- is csökkentett a kampány során a győzelem érdekében majd lett közel 10%-os hiány... Szóval ezen most nem tudok nevetni, ezt csírájában kell elfojtani most azonnal, mielőtt a Schmuki féreg bebábozòdik, vagy akár pillangòvá alakulva kiépül a naív, könnyen átvezető nyugdíjasok közé...
tóth mária
2013. július 22. 15:24
Szuper ötletek Schmuck! a pénzt honnan venné a megvalósításhoz? Idióta!
GV0917
2013. július 22. 14:57
Kiegészítés a Kis Schmuck "feltételeihez":Minden hetvenévesnél időseb férfinél a teljes potencia visszaállítása speciális és ingyenes kezeléssel. Elektromos rokkantjármű alanyi jogon.A kocsmák előtt és egyéb közösségi helyek(pl: Szoc.dem Párt előtt külön parkoló kialakítása.) Szervezett külföldi utazások- természetesen ingyen-Moszkva- Lenin Mauzóleum -London Marx Károly sírja-Phenjan-Kim Ír Szen és Kim Dzsong Il mauzóleuma .Végül egy hét fogyókura Vorkután egy Gulág táborban. Alternatív foglalkozásként vitéz Johannes Háry előadása az igazmondó Gyurcsányról. Végül fogócska és libaterelő verseny a Hajdúságban.ÁFA nélkül!
Türelem
2013. július 22. 14:44
A hátrányos helyzetű nyugdíjasok rendszeres havi kiegészítésben részesülnek Schmuck ékszerbolt hálózatának jövedelméből, továbbá kedvezményes arany vásárlási lehetőséghez juthatnak, már amennyiben az egyre erősödő szociáldemokratákra szavaznak. Schmuk és a másik szociáldemokrata, Kapolyi figyelnek a szegényekre, a nyugdíjasokra. De azért jó lenne 2014-ben a fiatalok szavazatával együtt megnyerni a választásokat, azaz ismételni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!