Szilvásy György ártatlanságában hisz az MSZP

2013. július 05. 15:01

Hiszünk Szilvásy György ártatlanságában – közölte Mesterházy Attila, az MSZP elnök-frakcióvezetője pénteken az MTI-vel, arra reagálva, hogy a volt szocialista titokminiszter a „<em>kémkedési perként</em>” ismert büntetőügyben első fokon letöltendő börtönbüntetést kapott.

2013. július 05. 15:01

Az MSZP elnöke közleményében úgy fogalmazott, mindaddig koncepciós eljárásnak tekintik a Szilvásy György ellen indított pert, amíg titkos az ügy iratanyaga. Mesterházy Attila pártja nevében követeli a dokumentumok nyilvánosságra hozatalát. Szerinte ugyanis csak a teljes átláthatóság biztosíthatja az ügyészségi eljárás és a bírósági döntés tisztaságát, valamint azt, hogy az „egész ügy nem politikai megrendelésre és befolyásolásra indult”.

A Debreceni Törvényszék pénteken Galambos Lajosra és Szilvásy Györgyre letöltendő, Laborc Sándor felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki. Galambos Lajos elsőrendű vádlottat, aki 2004 és 2007 között volt a Nemzetbiztonsági Hivatal főigazgatója, a bíróság kémkedésért 2 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélte, és a közügyektől 3 évre eltiltotta. Szilvásy György másodrendű vádlottat, a Gyurcsány-kormány titokminiszterét felbujtóként elkövetett kémkedésért 2 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélték, a közügyektől 3 évre eltiltották.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Next adósság
2013. július 05. 22:30
KGB közlemény : A KGB szóvivőjét felhatalmazták annak közlésére,hogy Szilvási György semmilyen körülmények között nem adott át információt a KGB-nek Erre meg is merünk esküdni ne lássuk többet Lendvai Ildikót a párttaggyűlésünkön ha ez nem igaz Bozse moj minket úgy segéljen! KGB-MSZP-s hívőtagozata. Prutty!
Next adósság
2013. július 05. 22:07
"Szilvásy György ártatlanságában hisz az MSZP" Én még a Lendvai Ildikóéban is hiszek! Prutty!
nagykata
2013. július 05. 18:52
Hülye vagy Attila, de nagyon! Mi van? Werber Roni kimenõt kapott? Ha egy csepp eszed van ezt az egészet gyurcsira meg a libásra tolod, elvégre az övéké. Ezzel is erõsitenéd magad. Nem vagy te érett semmire, nem hogy a miniszterelnöki székre.
GV0917
2013. július 05. 16:38
Az MSZP figyelmébe ajánlanám:Az ország közvéleménye jobban hisz egy konzumnő /a kamionsorról/"ártatlanságában" mint a Szilvásyéban! Ja hogy ti a "hozzák nyilvánosságra" szöveggel csak időnyerési szempontból bazíroztok, az világos. Képzelem hogy olyasmit fogtok érezni a közelgő kampányhajrájában, mint a kisdiák, akinek keléssel a fenekén kellene ülni az iskolapadban!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!