MSZP: Inkább senkit ne mentsen meg a kormány!

2013. július 29. 11:13

Az MSZP hiteltelennek tartja a kormány adósmentési politikáját. Korózs Lajos, az ellenzéki párt elnökségi tagja hétfői sajtótájékoztatóján arról beszélt: bérlakásprogramra, valamint a magáncsőd intézményének bevezetésére lenne szükség.

2013. július 29. 11:13

A szocialista politikus a Nemzeti Eszközkezelőt és az ócsai szociális lakásprogramot csődnek nevezte. Bírálta, hogy az eszközkezelő érdemben nem tud beavatkozni a nehéz helyzetbe került devizahitelesek érdekében, csak utólag kezeli a problémájukat. Korózs Lajos ugyancsak kifogásolta, hogy az ócsai lakóparkba eddig csak 24 család költözött be, akik közül mindössze három ember helyezkedett el. A buszjárat vagy üzlet nélküli lakópark üresen álló házait havonta ötmillió forintért őrzik – tette hozzá. 

Úgy vélte: a magáncsőd intézményének bevezetésével még a végrehajtás előtt lehetne segíteni a nehéz helyzetbe jutott adóson, a bérlakásprogramra pedig „Ócsából vagy a stadionokból” lehetne forrást találni. Korózs Lajos arra kérte a kormányt: senkit ne akarjon úgy megmenteni, ahogy a magán-nyugdíjpénztárakkal tette, vagy ahogy a takarékszövetkezetekkel tervezi.

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2013. július 29. 16:09
Csak a maszop szertetné víz alá nyomni őket! Miért is lettek devizáncsok????
Text adósság
2013. július 29. 15:09
A kurva jó anyátokat MSZP! Prutty!
tozo74
2013. július 29. 14:52
A Fidesz alatt lett ÚJ négymillió? Nem. Az MSZP netán nulláról indult, csinált másfél milliót amit a Fidesz 3 év alatt újabb 2,5 milliót generálva vitt fel négymillióra?? Nem. Akkor most mit hasonlítunk mihez, faék??!
bsandor
2013. július 29. 14:24
pofátlan Maszop,a hitelekesen igenis segiteni kell,ti húzzatok el francba, egyszer és mindörökké,ámen
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!