Hende Csaba feljelentette Vadai Ágnest

2013. július 11. 08:51

A honvédelmi miniszter folytatólagosan elkövetett, jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanújával feljelentette Vadai Ágnest, a Demokratikus Koalíció képviselőjét, illetve Szeredi Pétert, a Honvédelmi Minisztérium volt kabinetfőnökét – írja a Magyar Nemzet.

2013. július 11. 08:51

A Magyar Nemzet információi szerint a jelenlegi honvédelmi miniszter, Hende Csaba feljelentést tett a DK-s Vadai Ágnes és a volt HM-es kabinetfőnök, Szeredi Péter ellen. Hende azért léphetett így a lap szerint, mert a jelenleg független parlamenti képviselő államtitkári weboldalának fejlesztésével külsős cégeket bízhattak meg több millió forintért, míg a Honvédemi Minisztérium belső szabályzata szerint ez a kommunikációs főosztály feladata lett volna. Mint írják, Hende folytatólagosan elkövetett, jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanújával tett feljelentést.

Önöktől tudom, hogy feljelentettek, de ha ez igaz, azt a velejéig rohadt rezsim újabb támadásának tartom” – jelentette ki a Magyar Nemzetnek Vadai Ágnes.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Taxin
2013. szeptember 20. 11:25
Vadai ült az illlegálralis kocsiban?
Békafa őrnagy
2013. július 11. 16:40
Csak nem ez is ál-lóvagina lett a Szeredi-Popper-féle állovagrendben?
ciseaux
2013. július 11. 15:31
OK! Értem (persze nem!),hogy eltart 3 évig, míg kiderülnek a Pitbulli ügyei...Ácsi! Ez a story pont 3 éves! Sebaj! Most a Hende följelent, az ügyészség elkezd ismeretlen tettes ellen nyomozni, eltelik kb. 3-4 év, az ülést elnapolják, hiányzó dokumentumokat kér a bíróság, Pitbullinak mentelmi joga van, a parlamet mentelmi bizottsága összeül, a Pitbulli távollétében az ügyvédei képviselik az elnapolt tárgyaláson...Pitbulli államtitokra hivatkozik... 2019-ben Pitbulli első fokon 6 hónap nem jogerős felfüggesztett kap, fellebbezés, az ügyészség súlyosbítást kér, a bíróság előtt tiltakoznak a bázisdemokratikus civilszervezetek, Gyurcsány az ATV-n meséli az ügyészség és a bírók korrupcióját, "Ági, eled vagyok!"- megy a Facebook-on, a másodfokú tárgyalást csak a bírósági szünet után lehet megindítani.... Ah, a nyugati tipusú liberális demokratikus jogszolgáltatás! Mmmm!
Békafa őrnagy
2013. július 11. 10:34
Veljéig rohadt büdös bolsevik bárisnya.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!