Felfüggesztették a Csatáry elleni eljárást

2013. július 08. 18:17

Felfüggesztette a háborús bűntettel vádolt Csatáry László elleni büntetőeljárást a Fővárosi Törvényszék. A bíróság szerint egyszer már elítélték, az ügyészség szerint azonban ez nem akadály.

2013. július 08. 18:17

A Kossuth Rádió hétfő esti Krónikájában elhangzott: a bíróság azzal indokolta a döntést, hogy a vádiratban szereplő cselekményekért Csatáry Lászlót egyszer már elítélték. A bíróság szerint meg kell vizsgálni, hogy a volt kassai gettóparancsnok ügyében korábban meghozott halálos, majd életfogytiglanra változtatott ítélet érvényes lehet-e Magyarországon és ha igen, Csatáry László letöltheti-e itthon a büntetését. Az ügyészség szerint viszont a korábbi ítélet nem akadálya a per megkezdésének.

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Marslako
2013. július 16. 17:26
Tudnék aktuálisabb csontot is dobni ilyen zuroffoknak: 100-Year-Old General: We Razed Arab Villages, So What? (100 éves tábornok: földel egyenlővé tettünk arab falvakat, na és?) Keressen rá, aki igasságot szeretne szolgáltatni! Aki nem tud angolul a böngészővel is lefordíttathatja, érdemes... Többek közt az israelnationalnews pont(.) com antiszemitizmussal nem vádolható oldalon is első kézből olvasható, a cikkben 1 millió körüli arab áldozatról is flegmázva! Bíróság elé, de azonnal!!!
Csigorin
2013. július 09. 09:25
Pont arra talaltak ki az elevulest, hogy ne kelljen ilyen kutyakomediakat vegigcsinalni, meg hetven ev tavlatabol "bizonyitekokat" keresgelni, meg ugy altalaban aggastyanokat meghurcolni. En nem ertem, a zsidok hogy nem veszik eszre mennyire kontraproduktiv a verszomjuk es bosszuvagyuk?
Gonoxka
2013. július 09. 09:16
Én egész Izraelt perelném háborús bűnei miatt amit a Palesztín nép ellen elkövet, elkövetett. A cionista térhódító országlopó szarkupacokat meg felnégyelném. Perelném a Magyarországi szálláscsinálóikat, hazaárulásért, az ország kiárúsításáért. Éljen Csatáry László! aki egy ikon a zsidók elleni harcban.
liberálzöld.
2013. július 09. 09:08
Ja! És be kellen perelni az USA-t! Mert ha 3 évvel korábban belép a háborúba, akkor németország korábban elveszíti a háborút és nem lett volna holokauszt egyáltalán. Tehát az összes kárt az USA-nak kell megtérítenie!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!