404-es hiba helyett WWF-reklám

2013. július 22. 11:34

Az orosz Odnoklassniki közösségi portál kihalóban lévő fajokról közöl fotót, ha a 404-es hibába ütköznek oldalán a felhasználói.

2013. július 22. 11:34

Az orosz közösségi portál kihalóban lévő fajokról – mint például a jegesmedve vagy a hópárduc – közöl fotót és üzenetet, ha felhasználói 404-es hibával találkoznak oldalán. Az Odnoklassniki ezzel részt vesz a Természetvédelmi Világalap (WWF) kampányában, amelynek lényege, hogy minél több ember figyelmét hívják föl arra, hogy egyre több faj van kihalóban, vagy már el is tűntek a bolygóról.

A 404-es hiba automatikusan generált oldalra vezérli a látogatókat abban az esetben, ha hibás vagy halott linkre kattintanak. A kampányban ezt az oldalt cserélik egy, az adott fajt bemutató fotóra és leírásra – írja a Brand Republic.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!