Tarlós mielőbb átadná a Nánási utat és a Királyok útját

2013. június 18. 17:31

A főpolgármester szeretne abban segíteni, hogy mielőbb átadhassák a forgalomnak a Nánási utat és a Királyok útját.

2013. június 18. 17:31

Tarlós István ezt arra reagálva közölte kedden az MTI-vel, hogy Pesti Imre budapesti kormánymegbízott előzőleg arra kérte, gyorsítsa fel a Római-parton a főváros megbízásából végzett munkálatokat, hogy lehetőség legyen hétvége előtt átadni a két útszakaszt.

A főpolgármester azt írta: „köszönöm a segítő felszólítását, baráti gesztusnak tekintem, de tudom a dolgomat”. Közleménye szerint szeretne segíteni, de mint fogalmazott, „nyilván nem könnyű laikusoknak felismerni, hogy milyen nagy munka” a helyreállítás. Leszögezte: a város működéséért ő a felelős, ezért a barátoknak – köztük Pesti Imrének – „sem kell aggódniuk”. Tarlós István ezzel egyidejűleg arra kérte a kormánymegbízottat, hogy gyorsítsa fel a fővárostól átvett szúnyogirtást, mert „az az ő dolga”.

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2013. június 18. 19:17
Pattognak az ártéri paloták gazdái!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!