Puzsér: A tévéműsor célja mindig a reklám

2013. június 08. 11:28

Puzsér Róbert és Dancsó Péter összeszedte azt a huszonöt magyar tévéműsort, amelyek szerintük bugyutaságuk vagy káros voltuk okán a legrosszabbak voltak az utóbbi években.

2013. június 08. 11:28

Puzsér Róbert és a Youtube-videóiról elhíresült Dancsó Péter összeszedte a szerintük huszonöt legrosszabb magyar tévéműsort. Ez volt az a hét órás, a Műcsarnokban tartott beszélgetés, melyen elhangzott a ValóVilág-holokauszt párhuzam: Dancsó Péter megemlítette a reality show kapcsán, hogy jó volt az utómunkája, Puzsér pedig hozzátette, hogy „a holokausztot is rengetegen csinálták”.

Mint Dancsó mondta, először tíz műsorról volt szó, ebből lett végül huszonöt. „Nem úgy történt, hogy tudtunk még tizenötöt találni, hanem nem volt elég a tíz” – tette hozzá Puzsér. A Csillag Születik egykori zsűritagja szerint nem azért rosszak ezek a műsorok, mert a gyártók annyira tehetségtelenek, „hanem ez egy jól felfogott, kidolgozott üzleti terv része”. Dancsó szerint „erre van igény”, Puzsér viszont úgy véli, „ez oda-vissza működik, a műsorok egyre igénytelenebbekké teszik a nézőket. A tévéműsor célja pedig mindig a reklám.” A megmondóember úgy gondolja, minél jobbak a tévéműsorok, a reklámok annál elidegenítőbbel a nézők számára.

Szóba kerültek a tévéjóslást bevető műsorok, de a Kósa L. Adolf által vezetett Szerelem első látásra is. Utóbbiban Puzsér szerint „félig megvan a kereskedelmi televíziózás sterilitása, de félig még Torpedó”. A Gálvölgyi show-t szintén megemlítették, miként Anettka és Hajdú Péter egyes műsorait is.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2013. december 20. 22:41
"A Holnap történt a legrosszabb film a világon. Nem. A Holnap történt a legrosszabb BÁRMI a világon. Ha megkérdeznék tőlem , hogy melyik a világ legrosszabb papírvágó-olló márkája, azt felelném, hogy a Holnap történt." :DDD
Sebaj Tóbiás
2013. szeptember 16. 17:42
...és Puzsér célja mindig az önreklámozás... én elhiszem hogy jódolog egy ilyen megmondóember nyilatkozatain elbeszélgetni, de azért egy kissé kezd unalmas lenni ez az önjelölt médiaizé , akit Puzsérnak hívnak.
yetee
2013. augusztus 26. 13:16
Kevered a Fábryval,homály!
2013. augusztus 26. 12:15
Ennek a Dancsó gyereknek érdemes rákeresni a youtube-on a videóira: Videómánia néven fut, marha nagyokat lehet rajta röhögni, ahogy szénné fikázza az úgymond "magyar közönségfilmeket". :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!