Ősszel kormányellenes demonstrációsorozatot terveznek a Liberálisok

2013. június 27. 16:03

Ősszel folytatódik a Gyáva népnek nincs hazája elnevezésű kormányellenes demonstrációsorozat – jelentette be Bősz Anett, a Liberálisok párt egyik alapítója, a keddi fővárosi tüntetés egyik szónoka csütörtökön, Budapesten.

2013. június 27. 16:03

Mint elmondta: ez egy visszatérő fórum lesz, amelyre várják a demokratikus ellenzéki pártok képviselőit, szónokait, valamint a civilek véleményét, javaslatait arról, hogy kik szólaljanak fel a demonstrációkon. Hangsúlyozta, hogy a jelenlegi kormány megdöntéséhez a keddihez hasonló „tarka sokaságra” van szükség, ezért együtt kívánnak működni minden demokratikus ellenzéki erővel, ám első körben az MSZP-nek és az Együtt-PM szövetségnek kell megegyeznie.

Bősz Anett kérdésre válaszolva elmondta: az elmúlt hónapok közvélemény-kutatásai alapján 4-500 ezer főre tehető a tartósan liberális értékrendet vallók száma, a 35 év alattiak csaknem egyharmada számára pedig ez az értékrend a legnépszerűbb. Tarján András, a keddi rendezvény főszervezője szerint civilek nélkül nincs demokrácia, pártok nélkül pedig nem lehet választásokat nyerni, így azokat a pártokat hívták meg a keddi demonstrációra, akiktől azt remélik, hogy 2014-ben újabb rendszerváltást hajtanak végre.

A keddi demonstráción mások mellett az MSZP és a Demokratikus Koalíció (DK) vezető politikusai szólaltak fel a fővárosi Vértanúk terén.

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gombóc XVI. Artúr
2013. június 27. 18:34
Kedves Anett! A "tarka sokaság" 2010-ben úgy döntött, hogy nem kér a most "demokratikus ellenzéki pártoknak" nevezett izékből. Sok jogos kritika éri a Fideszt, de attól még mindig ők a "kisebbik rossz". Az általad favorizáltak már rég leszerepeltek...
qccqccqcc
2013. június 27. 18:29
Melyik évben ősszel, mucikám?
Mystes
2013. június 27. 18:18
De miért ősszel? Nyáron nem értek rá? Miféle liberális az ilyen?
balbako_
2013. június 27. 18:09
Nómen est ómen Bősz Anett. Még pár száz hülyét ő is össze tud szedni. De ez választáshoz nudli.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!