A Himalája-expedícióról beszéltek a hegymászók

2013. június 07. 12:55

Tragikus napsorozatnak nevezik Kollár Lajosék a Kancsendzönga-expedíciót, amelyen meghalt Erőss Zsolt és Kiss Péter.

2013. június 07. 12:55

Kollár Lajos és társai sajtótájékoztatót tartottak a „Magyarok a világ nyolcezresein" A KANCSENDZÖNGA (8586 m, Himalája-Nepál) 2013 Expedícióról. A sajtótájékoztató kérdés-felelekké alakult, ahol Erőss Zsoltról is sok szó esett. A hegymászó halálát nagy traumának tartják társai. Kollár Lajos szerint az expedíciósorozat ebben a formában véget ért, a maradék két csúcs, az Annapurna és a K2 megmászására nem lát esélyt.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hartnesz
2013. június 07. 19:02
Egy biztos. Erőss Zsolt haláláért nem felelős senki.Mászni mindenik saját felelősségére megy. Maga választhatja meg hogy kivel, utána viszont reklamációnak helye nincs.
kuwiq
2013. június 07. 15:42
Szegény Erős mamát sajnálom nagyon. Szerintem nem is tudta, mit is csinált, mekkora kockázatokat vállalt a fia. El se tudom képzelni, mekkora fájdalom ez egy Anyának.
egysegelem
2013. június 07. 13:26
"Annapurna és a K2 megmászására nem lát esélyt" Megneztem a neten a halalozasi statisztikakat es ez a ketto a legnehezebb csucs, ami kimaradt, es a 3. legnehezebb, amin meghaltak. Nem veletlen hagytak a vegere.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!