Vasvillával kergetőztek Sárkeresztúron

2013. május 19. 10:27

Látogatóba érkeztek, vasvillával kergették őket haza: Sárkeresztúron a Fő utcán négy személyt állított elő a rendőrség. Egy tartozás miatt alakult ki a vita, a hazakergetett család válaszul széklábakkal dobálta meg a vasvillás férfit.

2013. május 19. 10:27

Bejelentés érkezett szombat este a sárbogárdi rendőrkapitányságra arról, hogy egy férfi vasvillával kerget másik négy személyt. A rendőrök gyorsan kiértek a helyszínre, majd a kedélyek lecsillapítása után négy személyt előállítottak. Az ellentmondó vallomásokból megállapítható, hogy az egyik család meglátogatta a másikat a Fő utcán, mikor a két családfő között egy régebbi tartozás miatt alakult ki szóváltás. A vita hevében a vendéglátó vasvillával kergette hazáig adósát a családjával együtt.

Mikor azok hazaértek, a kaput magukra zárva védekezésül széklábbakkal dobálták a vasvillás férfit. A rendőrség csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást, egyelőre ismeretlen tettes ellen.

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Godmachine
2013. május 19. 17:44
A cigányintegráció eredménye! :DDD
tunde04
2013. május 19. 14:57
„Vasvillát, vasvillát!... hadd szúrjam keresztül!" :D
Gumimaci
2013. május 19. 14:27
Grüss Gott! Egy németországi kisvárosban voltam nyaralni. Nem tudtam miért olyan furcsa a hely. Oszt egy hét múlva rájöttem, hogy nincsenek villany-, kábeltv-, és telefon oszlopok, meg légvezetékek, mert minden kábelen megy. Megint eltelt egy hét, oszt még mindig furcsa volt valami. Elgondolkodtam. Milyen lenne Magyarország cigányok nélkül?
micream
2013. május 19. 11:56
jo otlet. szerinted a magyarbunozes is visszaszorithato lenne, ha a magyarok megtanulnanak a zsidoktol dolgozni es tanulni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!