Laborc: Koncepciós eljárás a Portik-ügy

2013. május 06. 12:47

A Nemzetbiztonsági Hivatal korábbi főigazgatója szerint kétséges a Portik-találkozóról készült hangfelvétel leiratának hitelessége.

2013. május 06. 12:47

Laborc Sándor az ATV-nek adott interjúban tagadta, hogy politikusok lejáratására szolgáló információkat, cselekedetek megszervezését kérte volna Portik Tamástól. Állítása szerint csak azt szerette volna elérni, hogy ha Portiknak olyan információk vannak a birtokában, ami befolyásolja a döntéshozókat, akkor azt jelezze a titkosszolgálatoknak. Az NBH egykori vezetője szerint az egykori Energol-vezetőnek nem voltak ilyen infói, ezért a további találkozók sem valósultak meg.

Az NBH volt vezetője cáfolta, hogy meg akarta volna semmisíteni a találkozóról készült hangfelvételt. Szerinte koncepciós eljárás folyik az ügyben, mivel megfogalmazása szerint szemezgetve, kiragadott mondatokkal próbálják „vegzálni” őt. 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ouchy
2013. május 06. 17:10
Ez lett a divat. A koncepciós per. Lassan már a zsebtolvajok és a címeres gazemberek is erre fognak hivatkozni. Szomorú. Érdekes, hogy az októberi emberverések sem történtek meg, csak a nézők láttak rosszul, amikor lőttek, ütöttek, rugdostak. Ha a Gyurcsány miniszterelnök úr marad, akkor bevetett volna minden eszközt a lejáratásra, csak a Bajnai úr megijedt, annyira ő sem volt lókötő, hogy szabad kezet adjon a Szilvási barátnak.
jumanji
2013. május 06. 15:30
Ideje lenne folyamodni a régi jól bevált módszerekhez!!Reaktiválni az ebben jártas régi családokat oszt jó napot!! 22 évente a napsütés látása!!
hátakkor
2013. május 06. 15:19
A csávó nem emléxik egy, v két tali volt Portikkal, aha :) Egy 90 éves amnéziás is emlékezne..
hátakkor
2013. május 06. 15:13
és mi a koncepció?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!