Kósa: Demokratikus országban nincs helye az MSZP-nek

2013. május 02. 09:45

A Fidesz alelnöke szerint „politikai bűnözők vannak a szocialisták között”, s amíg ezt az MSZP nem tisztázza, addig nem lehet demokratikus és „normális” pártnak tekinteni. Kósa szerint kiderült, hogy egy maffiabaloldal van Magyarországon.

2013. május 02. 09:45

Egy demokratikus országban nincs helye az MSZP-nek” – mondta a Fidesz alelnöke csütörtök reggel a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában. A fideszes országgyűlési képviselőt, Debrecen polgármesterét annak kapcsán kérdezték, hogy az M1 szerda esti Híradójában – egy a birtokukba került három évvel ezelőtti rendőrségi dokumentumra hivatkozva – azt közölték: Portik Tamás, az 1990-es évek olajszőkítési ügyleteiről ismert Energol Rt. egykori igazgatója állhatott a Kósa Lajos ellen a 2010-es országgyűlési választások előtt indult lejárató akció mögött.

Egy hónappal a 2010-es országgyűlési képviselő-választások előtt került fel az internetre az a videofelvétel, amelyben egy férfi vesztegetéssel vádolta meg Kósa Lajost. A felvételen szereplő férfi később azt mondta, hogy NBH-sok (Nemzetbiztonsági Hivatal) kényszerítették a szöveg felolvasására. Az ügyben nyomozás is indult, amelyet felfüggesztettek. Az ügy aktáit idén februárban újra elővették - mondták el a hírműsorban.

Bagoly Bettina szóvivő, Fővárosi Főügyészség a Híradónak azt mondta: "az ügyben kényszerítés bűntettének gyanúja miatt időközben újraindult nyomozás április 26-ától fokozott ügyészi felügyelet mellett folyik. Az eljárást a Nemzeti Nyomozó Iroda bűnszervezetek elleni osztálya folytatja, jelenleg ismeretlen tettes ellen".

Kósa Lajos a Kossuth Rádióban elmondta, hogy a felvételen látható emberrel soha nem találkozott, nem is ismeri. Kósa Lajos szerint látszik a felvételen, hogy kényszer hatására készült el. „A szándék kétségtelen, a kivitelezés nagyon amatőr” – jegyezte meg. Kijelentette: kiderült, hogy egy maffiabaloldal van Magyarországon, amelynek tagjai minden eszközt, „csalást, lopást” igénybe vettek, hogy megtartsák hatalmukat.

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2013. május 02. 17:37
http://nol.hu/belfold/maris_megfagyott_a_forrodrot_mesterhazy_es_bajnai_kozott_
becike4
2013. május 02. 16:10
Kevésbé fejlett afrikai országban már régen gyerekek fociznának a fejetekkel az utcán,Lali.Ehhez képest a Maszop ajándék,ha nem lennének,még a végén a ti mocsokságaitokkal foglalkoznának a zemberek.
kaktuszvirág
2013. május 02. 15:26
Igaza van a Kósának! MSZP-t a levesbe!
IgazságosIzomViktor.
2013. május 02. 15:05
Lali!Fordítva van.Előbb bizonyítsd be a bűnösséget azután ne tekintsd legitimnek.Összekeverted a sorrendet.A ti trafikügyetekkel kapcsolatban is ezt várjátok el,úgyhogy ezt mások is joggal elvárhatják.Vagy ebben az esetben nem számít kedvencetek a kettős mérce? Még annak sincs nyoma hogy megpróbálták lejáratni a fideszt 2010-ben,nemhogy annak hogy lejáratták.Vagy nem a fidesz kapott 2/3 ot az előző választásokon?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!