HírTv: A Magosz lemondásra szólította fel Gőgöst

2013. május 12. 11:22

Miután Gőgös Zoltán MSZP-s politikus engedély nélkül behatolt egy igrici mezőgazdasági telephelyre, a Magosz lemondásra szólította fel a képviselőt.

2013. május 12. 11:22

Május 11-ei számában írta meg a Magyar Nemzet, hogy Gőgös Zoltán MSZP-s képviselő engedély nélkül behatolt egy igrici mezőgazdasági telephelyre, ott fényképeket készített, ám amikor egy gazdálkodó észrevette őt, állítólag elmenekült. Az autópályára felvezető úton érték utol a politikust, egy a közelben lévő rendőr pedig igazoltatta is volna a képviselőt, ám az megelőzte őket, és igazolta magát a rendőrnek.

A HírTv ezek után arról számolt be, hogy a Magosz lemondásra szólította fel Gőgös Zoltánt. A mezőgazdasági bizottság szocialista alelnöke úgy véli: joga volt ellenőrizni, hogy a gazdálkodók tartják-e vállalásaikat. A Magosz főtitkára, Obreczán Ferenc viszont a HírTv-nek kijelentette: magánterületre előzetes bejelentkezés nélkül parlamenti képviselőnek sincs joga. Obreczán szerint „egy folyamatnak a része, ahogy Gőgös és társai a pályázatokon nyertes gazdákkal viselkednek, ezt pedig már nem tudjuk elfogadni”.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2013. május 13. 03:23
http://dittrich.extra.hu/Gogos/Gogos.html
=nessuno=
2013. május 12. 22:41
Lehet szidni Gőgöst, de mezőgazdasághoz sajnos többet ért, mint sok jobboldali "szakpolitikus"... Trafikügy után még akinek amúgy nincs róla fogalma, az is el tudja képzelni, hogy megy a földpályáztatás.
kulakman
2013. május 12. 20:23
Tudjátok a rég elhalt nagyapámat meg a 90 éves apámat az ilyen Gőgösök nyílvánították kuláknak ,úgyhogy dögöljön meg!!!
bohocugyi allamtitkar
2013. május 12. 19:27
magosz, magosz.. ezaz a gittegylet amelyiknek a fonoke felrecoort a titkarnovel?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!