Egy hete keresik az ELTE-s bölcsészhallgatót

2013. május 30. 20:13

Múlt péntek hajnalban, május 24-én egy kollégiumi buliból veszett nyoma a 22 éves bölcsészhallgatónak, Bukovits Attilának.

2013. május 30. 20:13

A 22 éves, harmadéves magyar szakos hallgató a budapesti Kármán Tódór Kollégiumban (XI. kerület, Irinyi József utca környéke) tartott buliról tűnt el, barátainak akkor azt mondta, negyed órára megy ki telefonálni, illetve egy ismerőse elé. Vissza már nem tért, amikor pedig ismerősei elkezdték hívogatni, már ki volt kapcsolva a mobiltelefonja. Azóta sem lehet elérni a bölcsészhallgatót és még mindig nem lehet többet tudni eltűnéséről.

A RTL Klub reggeli műsorában felhívták Bukovits Attila édesanyját, aki elmondta: péntek este hívták, hogy nem találják fiát, másnap pedig be is jelentették ezt a Soproni Rendőrkapitányságon. Bukovits Attiláné Mária elmondta, szinte napi kapcsolatban volt fiával, és a buliban vele tartózkodó barátok szerint jó kedve volt Attilának.

Az ORFK rendőr alezredese, Kerepesiné Horváth Katalin elmondta: bármelyik rendőrkapitányságnak, amelyiknek jelzik, fel kell vennie az eltűnést. Mint mondta, nehéz általánosságokat megállapítani a különböző eltűnések kapcsán, most pedig az adatok begyűjtése és elemzése folyik, aminek nem tudja, mikor lesz végeredménye. Hozzátette: kiskorúak esetében ismer statisztikákat, és az eltűntek harminc százaléka előkerül, mielőtt bekerül a körözési információs rendszerbe. Mint mondta, körülbelül egy hónapon belül további hatvan százalékot felderítenek utána.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senki Alfonz
2013. június 02. 00:38
Ha egészséges, sportoló, vagy sportos alkatú volt, akkor már feltűnt részleztekben a fekete szervpiacon mint kínálat.
kukagyerek
2013. május 31. 11:17
"Eltunt ? Gyurcsany a hibas !" Mindenki, aki aljas, bűnpártoló módon ellenzi a halálbüntetést!!!
kukagyerek
2013. május 31. 11:14
Dübörög a "kéthetes" rend!
Bábeli békák
2013. május 31. 02:29
Na és mit mond az, aki elé kiment?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!