Rogán nem mutatta meg óráját, és pert ígért

2013. április 23. 09:03

Képviselőket kérdezett az Index arról, hordanak-e órát, illetve táskát, és ha igen, akkor milyet.

2013. április 23. 09:03

Rogán Antal nem mutatta meg elhíresült óráját, az interneten terjedő képet Bajnai Gordon negatívkampányának tartja, amely szerinte azért indult, mert Bajnai nem támogatja a rezsicsökkentést. Mint a Fidesz képviselője fogalmazott: kénytelen lesz polgári perhez folyamadni, mert a róla terjedő képen hamisan volt feltüntetteve, hogy járt már Nizzában.

Az Index által megkérdezett más képviselők nem zárkóztak el, akinek volt órája, az meg is mutatta, Hiller István még abba is beavatta a nézőket, hogy milyen szempontok alapján választotta ki óráját, és azt mennyiért vette meg.

Összesen 197 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
IgazságosIzomViktor.
2013. április 25. 09:55
Ezt az óradolgot hülyeség feszegetni.Ha Rogánnak másfélmilliós óra kell miért ne vehetné meg?Megvan rá a pénze,jól keres...Magánügy mire költi.
Kvasztics Fedor
2013. április 24. 09:48
Megint egy újabb gumicsont. Politikusi körökben bal és jobb oldalon egyaránt az ott lévők 90%-a meg tudna venni egy ilyen órát. Aztán vagy megveszi, vagy nem. Aki nem órára költi, hanem ingatlanra, ami aztán vagy a saját nevén lesz, vagy nem, vagy járműre, műkincsre, azzal meg nem lehet ilyen látványosan kötözködni. Amikor 48 év munka után nyugdíjba mentem, akár én is meg tudtam volna venni egy ilyen órát. De inkább a fiamnak adtam lakásra.
rogananti
2013. április 23. 22:57
Rogán szerint ennek a pályázatnak éppen az volt a célja, hogy azok jussanak lehetőséghez, akik eddig is ezt csinálták. "Arra meg nyomatékosan felhívnám az Index figyelmét, hogy azért ne szerepeltesse cikkében azt az állítást, miszerint a Hamu és Gyémánt Kft. az önkormányzat 120 milliós tenderét nyerte meg nemrég, mert éppen a hírportál észrevételei alapján függesztettem fel a pályázati eljárást és nem írtam alá a szerződést a céggel! A fenti állítás tehát valótlanság." Ez a rogán tényleg ennyire ostoba? Tehát ha az index nem találja meg, simán lenyúlják azt a 120 millát is. Vagy miért vonta vissza a cikk hatására? Az indexről van a gyengébbek kedvéért.
rogananti
2013. április 23. 21:48
Kormányinformáció: Eddig a szocik loptak az alvilággal karöltve, most a fidesz törvényesen. Magyarország megújul.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!