Rogán: Jóvá lesznek írva a nyugdíjbefizetések

2013. április 08. 17:19

Még idén jóváírják az állami nyugdíjrendszerben elinduló egyéni számlákon a korábbi magánnyugdíj-pénztári befizetéseket – közölte Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

2013. április 08. 17:19

Emlékeztetett, az Országgyűlés a nap folyamán dönt az egyéni számlák elindításáról az állami nyugdíjrendszerben. A politikus ezt nevezte az első lépésnek, vagyis hogy a 2013. január 1-je utáni befizetések alapján működni fog az egyéni folyószámlák rendszere az állami nyugdíjbiztosításon belül.

Rogán Antal ugyanakkor hangsúlyozta: egy adategyeztetést követően legkésőbb az év végéig jóváírják a 2013 előtti összegeket, beleértve a korábbi magánnyugdíj-pénztári rendszerben teljesített és az államnak visszautalt befizetéseket is.

Ha mindez meglesz, el kell dönteni, hogy az egyéni számlán szereplő befizetéseket milyen formában veszik majd figyelembe a nyugdíj számításakor – ismertette az átalakítás harmadik lépését a frakcióvezető.

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pinter68
2013. április 08. 23:20
Toni, Toni! Hazudtok, mint a vizfolyás. Reggel, délben, este. Csak nekem tünik ez ismerös helyzetnek?
pityesz74
2013. április 08. 22:32
Elmehettek a fenébe, mert mindenki nagyon is tisztába van vele hogy a 74-75-ös születésű korosztály már nem fog nyugdíjat kapni, legalább is tisztességeset biztos nem! És ez attól független hogy a manyupokat megszüntették, mert az is csak egy látszat, pénzrabló szervezet volt, tele balliberális haszonélvezőkkel akiket jó állásba beültettek, jó pénzért az ellenőrző bizottságokba, vagy akár a manyup-pénztár vezetőségébe! Mocskos maffia!11 évig fizettem. kemény 30000 reálhozamért, és plusz egy év múlva még utaltak állami ejjnye- bejnye miatt tízen- pár ezer ft -ot.Ha valaki nem tud az idős korára beruházni, annak sajnos nagyon sanyarú idős kora lesz!
huttinger
2013. április 08. 22:20
Most akkor ki mondja az igazat? Varga vagy Rogán? És a két vélemény között még 24 óra sem telt el. :-)
Dr Safarov alvásterapeuta
2013. április 08. 22:18
Gülüszem hazudik, mint a vízfolyás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!