Ny. Zoltán korábban is ült már nemi erőszakért

2013. április 06. 17:06

Már korábban is ült nemi erőszakért Páva Zsolt lányának feltételezett támadója, a 23 éves Ny. Zoltán – értesült a PécsMa. A híroldalnak a gyanúsított öccse nyilatkozott, aki kijelentette: mélyen szégyelli, amit a bátyja tett.

2013. április 06. 17:06
Ny. József a lapnak elmondta: testvére 16 éves koráig állami gondozott volt, majd 17 évesen megerőszakolt egy komlói lányt – ekkor öt év börtönre ítélték. A PécsMa információi szerint Ny. Zoltán egy éve szabadult és egyáltalán nem tanúsított megbánó magatartást, még büszke is volt arra, amit művelt.
 
Ny. Zoltánnak állandó munkája nem volt, de testvére szerint „sok nője van, náluk húzta meg magát”, belőlük élt, még segélyért sem volt hajlandó folyamodni. A rendőrség jelenleg Pécs környékén, Orfű felé keresi a férfit, akiről feltételezik, hogy az erdőben bújt el.

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tunde04
2013. április 14. 12:13
na, jól van! feladta magát ez a geci!
SoukySanjay
2013. április 07. 14:30
T.Bíróság!Tessék szíves lenni egy kémiai kasztrálásra beutalni.
states
2013. április 07. 12:11
Már az is kérdés, hogy lehet ez az állat egyáltalán szabadlábon, miután már számos ilyen ügye volt. A magyar igazságszolgáltatás állapotáról árulkodnak az ilyen ügyek, meg persze erről a mi kis úgynevezett baloldalunkról, amelyik nyíltan támogatja a cigánybűnözést. A zámolyi romákkal kezdték, amikor is közönséges gyilkosokat mentegettek, most pedig ott tartunk, ahol nekik köszönhetően.
states
2013. április 07. 11:50
Amennyiben ez a baloldal valaha még hatalomra kerül, egy olyan világ vár a magyar lakosságra, ahol a cigány bűnözők szabadon garázdálkodhatnak minden következmény nélkül. Ami napjainkban történik a cigánybűnözés kapcsán szerte az országban az a balliberális cigánypolitikának köszönhető, már amennyiben a cigánybűnözés támogatása politikának minősül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!