Meggyilkolták Király Tamást

2013. április 07. 20:14

Saját lakásában támadták meg az ismert divattervezőt, Király Tamást. A BRFK ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.

2013. április 07. 20:14

Otthonában gyilkolták meg az egyik legismertebb magyar divattervezőt, Király Tamást – írja a HVG.hu. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya eljárást indított ismeretlen tettes ellen, miután kiderült: lakásában megtámadták és megölték a divattervezőt, akinek leginkább úgynevezett ruhaszobrai váltak ismertté. Divatgyűlölő divattervezőnek is nevezték, hiszen műveinek kereskedelmi értékesítése iránt nem érdeklődött, butikoknak sem dolgozott. Néhány napja mutatta be újabb kreációit az Elle Fashion Show-n. 

Király Tamás hatvan éves volt.

Összesen 192 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tunde04
2013. április 08. 17:19
http://www.hir24.hu/Root/Shared/Pictures/2013/04/08/Kiraly-Tamas(3)(650x433).jpg
Autofocus
2013. április 08. 11:10
Legyen neki könnyű a föld. Szomorú hogy néhány gyökér ezt a hírt is az ostoba indulatainak világgá fröcsögésére használja fel. Amit alkotott azok lényegében tényleg mozgó szobrok voltak, és hogy éppen divatbemutatónak hívták az előadásait, az ugyanannyira nem fejezte ki a lényeget mint ha kiállításnak hívták volna. Élő, mozgó modelleken bemutatott ruhaszobrok, általában vicces, meghökkentő, vagy csak szellemes kísérőelőadással, zenével, zajokkal, performanszokkal. Mindezt bátran ki lehet jelenteni hogy világszínvonalon. Én is csak egyszer láttam élőben, és aki lemaradt, immár végleg róla, sajnálhatja, és nem tudja milyen Eredeti fazon volt, és nem tudhatja meg, milyen nagy kár volt érte. Ilyenkor érdemes elgondolkodni egy pillanatra, milyen is aki a mulandóságnak alkot: egy Király-előadás ugyanúgy a pillanatnak, a percnek szól, nem marad utána semmi más csak egy emlék. Persze a képek, felvételek megmaradnak, de az sosem adja vissza az itt és most varázsát. Vajon ki a nagyravágyóbb, aki "ércnél maradandóbbat" akar alkotni, aki arra vágyik hogy földi testét elhagyva még generációkon át őrizze valami élettelen dolog a keze nyomát, vagy aki képzeletét és alkotó energiáit beledobja egy szentiván-éji tűzbe, hogy a pillanat múlékony varázslatot szikrázzon szerteszét? Isten nyugosztaljon, Király Tamás!
tunde04
2013. április 08. 07:30
khömmm! selyemsál. :)
öszödibeszéd
2013. április 08. 06:37
"Selyemsállal fojtották meg a neves divattervezőt. Valószínűleg egyik közeli ismerőse a gyilkos, hiszen nem erőszakkal hatoltak be a lakásába" (Hír24) Isten nyugosztalja!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!