Felfüggesztett börtönt kértek Benére és Gergényire

2013. április 08. 08:27

Felfüggesztett börtönt kér az ügyészség Bene László volt országos és Gergényi Péter volt budapesti rendőrfőkapitányra a 2006-os őszi zavargások miatt – írta a hétfői Bors a birtokába került vádiratra hivatkozva.

2013. április 08. 08:27

A Bors cikke szerint Bene Lászlót két ügyben találhatják bűnösnek: az egyik, hogy 2006. október 23-án a rendőrök nem viseltek azonosító jelvényt, a másik pedig az, hogy nem indította meg a rendőri visszaélésekkel kapcsolatos vizsgálatokat.

A lap szerint Gergényi Péterre – aki a másodrendű vádlott –, továbbá Dobozi Józsefre, a volt Rendészeti Biztonsági Szolgálat parancsnokára elöljárói intézkedés elmulasztása miatt kér felfüggesztett börtönt az ügyészség.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2013. április 08. 12:17
Ö, hát mindketten piti vétséget követtek el, szóra sem érdemes! Bezzeg Kovács 285. János, ha nem tudja befizetni a kirótt adót- ha van bevétele, ha nincs-, neki az adószámát függesztik fel. Csak azt nem értem, minek foglalkoznak ilyen ügyekkel, amikor mindenki tudja, hogy egy lócitromot nem ér nálunk az az ember sem, akinek a szemét kilőtték, az sem, akit levetkőztettek, az sem, akit félholtra rugdostak. Az az ember ér valamit, akit naponta lehet büntetni, majd, ha nem, akkor kitalálják neki az euthanáziát. Tessenek kitüntetni a két böcsületes embert, mert rettentően europeerek.
liberálzöld.
2013. április 08. 12:07
Naná, hogy börtönt kértek! Ha nem akarnak repülni, akkor ez a minimum!
tarackos
2013. április 08. 11:25
Kicsit sajnálom a narikat. Ügynökök szabadon, elszámoltatás a fasorban, most még ez is. A Nemzeti Terror felelőseire felfüggesztettet kérni? Persze azóta már számtalan új ellenséget gyűlölhetnek mert ez a lényeg: a gyűlölet.
Next adósság
2013. április 08. 11:03
Szerintem utcákat kéne elnevezni Gyurcsány/Bajnai rémtetteiről. Lenne Leesettazonosító utca, Gumilövedék utca, 16 félszem utca, Rendőrterror utca, Gumibot utca Gumilövölde tér, Gyurcsányék utcáját meg át lehetne keresztelni Fut- bal-huligán utcára. Hümm!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!