A HaHa aktivistája Jávorék pártjában folytatja

2013. április 22. 15:38

A korábban a Hallgatói Hálózat aktivistájaként ismert Barabás Richárd a Párbeszéd Magyarországért Párt színeiben tervez politikai szerepet vállalni. Két másik HaHa-aktivista is kilépett, hogy pártpolitikailag aktívabbá válhasson.

2013. április 22. 15:38

Barabás Richárd mellett Georg Bey és Mészáros Ákos is kilépett a Hallgatói Hálózatból – írja a Színház.hu, a HaHa blogbejegyzésére utalva. Utóbbiban a Hallgatói Hálózat leszögezi, hogy tagjai között megtalálhatóak jobb- és baloldaliak is, a most kilépők további tevékenységével nem fognak tudni azonosulni.

A HOPPart-nál színészkedő Barabás eddig a HaHa egyik ismert aktivistája volt, ezután viszont Klubrádiónak tett nyilatkozata alapján a Párbeszéd Magyarországért pártban tervezi folytatni. Ezt alátámasztja egyébként az is, hogy Oláh Noéminek, az Együtt2014-Párbeszéd Magyarországért korábbi dunakeszi független jelöltjének kampányát dokumentáló egyik fotóján Barabás Richárd is látható.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2013. június 06. 07:30
Baynaut a CAP küldte, de rosszul áll a szénája, még egy Bikicsunáj is szívatja. Ernyőszervezet alá csak Fletó és Kuncze akart beállni még aznap. Pártja nincs bejegyezve, egy időközin nem indultak. Hátra néz Lúdas Mutyis és lát egy drogfutárt, egy bohócforradalmárt, aki szállítja a tömeget :), 8 elempés szakadárt és pár belvárosi bölcsész-szociológus behatolót. A Wallis-irodában meg ott vannak a feldmáyerek és a fikaevő az mszp-ből lopott adatbázisával. Így blöffölnek 1 millió Fideszből kiábrándultat Szekeresék 800 000 hardcore szoci szavazója mellé. A drogfutár is rájött már, bevette a gyomra, hogy a szekeresek és hillerek bejutása mellé állt oda a 90 000 Milla FB lájkolóval az adomány zakójában.
cutcopy
2013. április 24. 21:47
Ezek mondták a székházfoglaláskor hogy semmi közük Bajnaihoz..?
miloka
2013. április 22. 21:31
Csak tudnám miért nem lepődtem meg?
Kolompár Tarzan
2013. április 22. 17:25
Akkor egy képmutató szemétládák ezek a HAHA-sok. Ha legközelebb valamit nyilatkoznak és repül egy nagy paradicsom az arcukba, ugyen nem fognak megsértődni? A baj az, hogy ezek után lesz egy csomó egymosott hülye, akik elhiszik az, amit mondanak a TV-ben, újságokban. Rémes...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!