Megszűnt a Jobbik győri frakciója

2013. március 29. 10:30

A két tag egyikének kilépése miatt megszűnt a Jobbik-frakció a győri közgyűlésben, jelentette be a testület pénteki ülésének kezdetén a polgármester.

2013. március 29. 10:30

Borkai Zsolt (Fidesz-KDNP) emlékeztetett arra: Vörös Gyula képviselő távozásával a minimális létszám alá csökkent a Jobbik-frakció létszáma.

A 2010-ben listás mandátumot nyert politikus március 6-án jelentette be, hogy kilépett a pártból és a frakcióból. Az MTI-vel azt közölte: közgyűlési mandátumát megtartja, függetlenként politizál tovább. Döntése okairól annyit mondott el, hogy megromlott viszonya a párt városi és megyei vezetésével, s a vitát nem sikerült rendezni.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
radical
2013. március 29. 15:59
Akkor vissza kellene adnia a mandátumát! Ilyenek a tipikus megélhetési politikusok. Szégyelje magát remélem a Jobbik szavazói ha találkoznak vele az utcán megköpködik! Szebb Jövőt!!!
csíksomlyai
2013. március 29. 11:25
Kezdetnek nem rossz, jöhet a többi megyei jogú város is.
kukagyerek
2013. március 29. 10:58
Kell egy kis öröm, a magyarellenes szarháziknak is! Ettől viszont, nagyobb örömük soha ne legyen nekik!
sersem
2013. március 29. 10:55
Tipikusan manipulativ cimadás. Mindenki arra asszociál,hogy valami nagy horderejű dolog miatt megrogyott a népes helyi frakció,meg válságban a Jobbi. A valóságban viszont csak egyetlen ember személyes döntése miatt megváltozott helyzetről van szó....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!